Annonce

Opret nyhed

Amazons kommende udviklingscenter skal bl.a. arbejde med dronelevering. Foto: Amazon PrimeAir

Amazon åbner 60.000 kvm stort udviklingscenter i Storbritannien

Til efteråret åbner internethandelsgiganten Amazon op for et 60.000 kvadratmeter stort udviklingscenter. Her skal de ansatte blandt andet forske i kunstig intelligens og dronelevering.

BRANCHENYT

I sidste uge annoncerede Amazon, at man til efteråret vil åbne et 60.000 kvadratmeter stort udviklingscenter i Cambridge i Storbritannien, der skal have fokus på forskning i kunstig intelligens og dronelevering, skriver CNBC.

Det nye center vil have kapacitet til 400 medarbejdere, men den amerikanske internethandelsgigant har endnu ikke meddelt, hvor mange mennesker, man har tænkt sig at ansætte.

5.000 flere ansatte i Storbritannien
Annonceringen kommer, efter at Amazon i februar lovede at ansætte 5.000 fuldtidsansatte i Storbritannien alene i 2017. Dermed vil virksomheden stige fra 19.000 til 24.000 ansatte alene i UK inden udgangen af i år.

Læs også: Amazon Web Services åbner datacentre i Sverige

Ud over nyheden om udviklingscentret kunne Amazon i sidste uge også meddele, at virksomheden har investeret cirka 56 milliarder kroner over hele landet siden 2010:

”I slutningen af dette år vil vi have mere end 1.500 innovationsrelaterede roller i Storbritannien, der arbejder på alt fra maskinindlæring og droneteknologi til streaming af videoteknologi og Amazon Web Services”, siger Doug Gurr, der er UK country manager for Amazon.

Ifølge Amazon vil det nye udviklingscenter åbne op til efteråret. De ansatte, der til daglig arbejder med produkter som Kindle, Echo og Amazons stemmeassistent Alexa vil alle blive flyttet til det nye center i Cambridge.

- EL

Bring en kommentar

God kommentarskik. Hold en god tone i kommentarerne, undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter. Læg kun link på din kommentar, såfremt det er relevant for debatten. Vær opmærksom på, at debatten modereres af portalens redaktion.

Annonce

Relaterede virksomheder

Relaterede artikler

Annonce

Annonce

Annonce