08.05.2017  |  Branchenyt

Amazon åbner 60.000 kvm stort udviklingscenter i Storbritannien

Til efteråret åbner internethandelsgiganten Amazon op for et 60.000 kvadratmeter stort udviklingscenter. Her skal de ansatte blandt andet forske i kunstig intelligens og dronelevering.

I sidste uge annoncerede Amazon, at man til efteråret vil åbne et 60.000 kvadratmeter stort udviklingscenter i Cambridge i Storbritannien, der skal have fokus på forskning i kunstig intelligens og dronelevering, skriver CNBC.

Det nye center vil have kapacitet til 400 medarbejdere, men den amerikanske internethandelsgigant har endnu ikke meddelt, hvor mange mennesker, man har tænkt sig at ansætte.

5.000 flere ansatte i Storbritannien
Annonceringen kommer, efter at Amazon i februar lovede at ansætte 5.000 fuldtidsansatte i Storbritannien alene i 2017. Dermed vil virksomheden stige fra 19.000 til 24.000 ansatte alene i UK inden udgangen af i år.

Læs også: Amazon Web Services åbner datacentre i Sverige

Ud over nyheden om udviklingscentret kunne Amazon i sidste uge også meddele, at virksomheden har investeret cirka 56 milliarder kroner over hele landet siden 2010:

”I slutningen af dette år vil vi have mere end 1.500 innovationsrelaterede roller i Storbritannien, der arbejder på alt fra maskinindlæring og droneteknologi til streaming af videoteknologi og Amazon Web Services”, siger Doug Gurr, der er UK country manager for Amazon.

Ifølge Amazon vil det nye udviklingscenter åbne op til efteråret. De ansatte, der til daglig arbejder med produkter som Kindle, Echo og Amazons stemmeassistent Alexa vil alle blive flyttet til det nye center i Cambridge.

- EL

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere