Agidon

www.agidon.dk

Branche/Sektor:

IT til produktionsoptimering, IT til transportoptimering, Kompetenceudvikling + uddannelse, Konsulentvirksomhed, Leverandørintegration, EDI, Målstyring, planlægning + BI (Business Intelligence), Mobile it-løsninger, Mærkning + datafangst, WMS + it til lageroptimering

Om

Med fokus på din forretning og jeres processer får du med Microsoft Dynamics NAV optimering af din virksomhed og dermed mere tid til kerneaktiviteter.

Vi gør Dynamics enkelt. De bedste løsninger er nemlig ikke altid de mest omfattende og forkromede. Med en grundig og målrettet indsats får din virksomhed det største udbytte af Microsoft Dynamics NAV. Hos Agidon går vi nem…

Læs mere  

Om

Med fokus på din forretning og jeres processer får du med Microsoft Dynamics NAV optimering af din virksomhed og dermed mere tid til kerneaktiviteter.

Vi gør Dynamics enkelt. De bedste løsninger er nemlig ikke altid de mest omfattende og forkromede. Med en grundig og målrettet indsats får din virksomhed det største udbytte af Microsoft Dynamics NAV. Hos Agidon går vi nemlig i dybden for at imødekomme din virksomheds reelle behov.

 

Vi er således ikke bange for at stille de kritiske spørgsmål, som kan gøre forskellen på en god og en optimal løsning. For jo bedre vi kender din virksomhed, desto bedre kan vi hjælpe jer. Vores primære værktøj i den proces er derfor også helt analogt, gammeldags og rasende undervurderet: at lytte! Det er da sund fornuft. Og det er det sikkert også for dig.

 

Læs mere på agidon.dk

Kontaktpersoner

Jesper Højlund

Salgschef

Events

Kursus 04 Apr 2018

Produktion i NAV - Modul 2

1-dag kursusmodul der giver et overblik over planlægningsmetoder i Microsoft Dynamics NAV produktion.

08:30 International House, Center Blvd. 5, 2300 København S, Danmark
Kursus 04 Apr 2018

Lessor Payroll i NAV - Begynder

På dette et-dags kursus får du et grundigt kendskab til de vigtigste funktioner i Microsoft Dynamics NAV – Lessor Payroll. Du vil komme til at arbejde med følgende områder: Oprettelse af medarbejderkort, bestilling af skattekort, indlæsning af skattekort, lønregistreringer, lønkørsel, bankoverførselsfil og eIndkomstindberetning.

08:30 Agidon Odense, Hvidkærvej 23B, 5250 Odense SV, Danmark
Kursus 05 Apr 2018

Lessor Payroll i NAV - Udvidet I

På dette et-dags kursus får du et grundigt kendskab til de vigtigste funktioner i Microsoft Dynamics NAV – Lessor Payroll. Du vil komme til at arbejde med følgende områder: ferieafregning, tilbageførsel af lønkørsel, åbningstal og tilretningslønkørsel, fridagsskabeloner(feriefridage), Danmarks Statistik, lønseddellayout, udbetaling af ferietillæg og overførsel/udbetaling af restferie/restferiefri.

08:30 Agidon Odense, Hvidkærvej 23B, 5250 Odense SV, Danmark
Kursus 05 Apr 2018

Produktion i NAV - Modul 3

1-dags kursusmodul der giver et overblik over bl.a. kapaciteter og produktionsøkonomi i Microsoft Dynamics NAV produktion.

08:30 International House, Center Blvd. 5, 2300 København S, Danmark
Kursus 09 Apr 2018

Rapportering – Power Pivot og Power BI

Et et-dags kursus hvor du får et grundigt kendskab til rapporteringsværktøjerne Power Pivot og Power BI. Formålet med Power Pivot og Power BI er at det skal være nemmere at udtrække og behandle data og dermed omdanne data til beslutningsklar viden.

08:30 International House . Center Boulevard 5 . 2300 København S
Kursus 09 Apr 2018

Naviger i NAV I

På dette formiddagskursus får du en grundig indføring i brugen af filtre i Microsoft Dynamics NAV. Du vil komme til at arbejde med følgende områder: Navigér rundt i Microsoft Dynamics NAV ved brug af filtre, udarbejdelse af lette diagrammer, tilpasning af rollecenter og opsætning af skærmbilleder samt integration til Office.

09:00 Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV, Danmark
Kursus 09 Apr 2018

Naviger i NAV II

På dette eftermiddagskursus får du en grundig gennemgang af forskellige økonomirelaterede opgaver. Bl.a. regnskabsafslutning, kontoskemaer, dimensionsanalyser, præsentation af bankafstemning, periodisering, nyheder i 2016/2017 m.m.

13:00 Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV, Danmark

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere