Event

Workshop i datavisualisering

Columbus Danmark

www.columbusglobal.dk

  • kontakt.dk@columbusglobal.com
  • 70 20 50 00
  • Lautrupvang 6, 2750 Ballerup
Se profil  
Type: Workshop
Start dato: 25.10.2023
Start tidspunkt: 09:00
Sted: Tangen 4, 8200 Aarhus N
Tilmeld  

Ønsker du at kunne levere meningsfulde og letforståelige rapporter og dashboards? På denne workshop vil du få indblik i best practice, do's and don'ts samt input til de næste skridt på din rejse inden for datavisualisering.

Workshop i datavisualisering

Hvad kan du forvente?

På workshoppen vil du gennem teori og praktiske øvelser få tips og værktøjer til at udvikle dine datavisualiseringer. Vi vil gennemgå bedst practice inden for datavisualisering, som kan inspirere dit fremtidige arbejde med visualisering af data.

Workshoppen giver dig mulighed for at arbejde individuelt eller i små grupper. Vi vil tage udgangspunkt i et relevant eksempel, men du er også velkommen til at medbringe dine egne rapporter og arbejde med dem.

Vi slutter dagen af med en åben brainstorming med fokus på, hvordan du kan fortsætte din virksomheds datavisualiseringsrejse. Vi vil diskutere handlingsplaner, bedste praksis og retningslinjer for alle, der arbejder med datavisualisering.

Du kan læse mere om workshoppen, og om hvad andre har fået ud af tidligere datavisualiseringsworkshops her.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere