18.05.2021  |  Lager & distribution

WMS-systemet LOGIA udvider med hybrid Pick-by-Voice løsning

Indhold fra partner Hvad er dette?

I den nye løsning kombineres LOGIA’s visuelle brugergrænseflade med den velkendte Pick-by-Voice teknologi. Kombinationen gør plukkeprocessen lettere, minimerer risikoen for fejl og skaber flere muligheder.

Med en klassisk Pick-by-Voice løsning foregår alt kommunikation via et headset, der guider lagermedarbejderne gennem plukkerunderne. I LOGIA’s nye hybride løsning kan dette kombineres med en tablet med en visuel brugergrænseflade, der viser varernes placering på lageret, og hvordan plukket skal håndteres. Det betyder, at lagermedarbejderne har en visuel præsentation, samtidig med at de guides via headset.

Den hybride løsning gør det muligt at udnytte fordelene fra begge funktioner. Med voice-dialogerne bliver processerne stemmestyret, hvilket giver medarbejderne frie hænder. Tabletten giver mulighed for flere informationer, hvilket er begrænset i voice-funktionen, og brugen af visualiseringer, billeder og symboler gør det lettere at forstå. Dét optimerer plukkeprocessen og minimerer risikoen for fejl.

Voice-funktionen er baseret på Lydia Voice teknologi. Det vil både være muligt at køre voice- og tabletdialoger sammen, voice-dialoger alene og tabletdialoger alene. Den første kunde går allerede i drift med den hybride Pick-by-Voice løsning i juni.

Læs mere om lagerstyringssystemet LOGIA. 

Tags: Logimatic

Mere fra Logimatic

Logimatic

http://www.logiawms.dk

Logimatic udvikler, leverer og supporterer lagerstyringssystemet LOGIA. Det er en specialiseret løsning til lageret og indeholder de værktøjer, du behøver for at få det bedste ud af dine medarbejdere, udstyr, anlæg og lagerplads. Løsningen er 100% dansk og baseret på 30 års erfaring med lager og logistik. LOGIA…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere