26.01.2021  |  Branchenyt

WMS-systemet LOGIA skal styre Danmarks første sengeautomater på det nye sygehus i Gødstrup

Indhold fra partner Hvad er dette?

Sengeautomaterne skal sikre en hurtig og enkel sengelogistik på det nye supersygehus samt spare plejepersonalet en masse tid, som i stedet kan bruges på patienterne.

WMS-systemet LOGIA skal styre fire Hospimater (sengeautomater) til vertikal opbevaring og transport af patientsenge i det nye DNV-Gødstrup sygehus.

Den nye lagerteknologi vil betyde, at sygehuset kan lave hurtige sengeskift mellem indlæggelser og undgå, at senge fylder på gangene. Det vil både spare plads på afdelingerne og kostbar tid, som i stedet kan bruges på sygehusets patienter.

Hospimaterne er placeret i fire tårne i sygehusbygningen, så de er tilgængelige fra flere etager. På hver etage vil der være en skærm, hvorpå personalet kan tilgå LOGIA, og en åbning til Hospimaten, hvor personalet kan modtage rene senge og aflevere urene senge. Levering og afhentning af senge bestilles direkte i LOGIA, som har fuld kontrol og sporbarhed over sengene. Der er altid rene senge tilgængelig, og brugte senge sendes automatisk til sengevask. 

Projektet afleveres til kunden i første halvår af 2021, så sengeautomaterne er klar til, det nye sygehus går i drift senere på året.

Læs mere på: www.logiawms.dk

Tags: Logimatic

Mere fra Logimatic

Logimatic

http://www.logiawms.dk

Logimatic udvikler, leverer og supporterer lagerstyringssystemet LOGIA. Det er en specialiseret løsning til lageret og indeholder de værktøjer, du behøver for at få det bedste ud af dine medarbejdere, udstyr, anlæg og lagerplads. Løsningen er 100% dansk og baseret på 30 års erfaring med lager og logistik. LOGIA…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere