Event

Webinar: Vil du forbedre service levels og reducere varelager med Demand Driven MRP?

Syncronic ApS

www.syncronic.com

  • hkn@syncronic.com
  • +45 53546055
  • Kirkebjerg Allé 84, 2605 Brøndby
Se profil  
Type: Webinar
Start dato: 18.05.2021
Start tidspunkt: 10:00-11:00
Sted: Online
Tilmeld  

Er det i år, I skal forbedre service levels og reducere varelager med Demand Driven MRP? Eller er du bare nysgerrig på, om DDMRP reelt kan gøre planlægning og skedulering bedre i din virksomhed og give strategiske fordele?

Så deltag på DILF's DDMRP webinar d. 18. maj

Dit udbytte

Du vil forstå, hvad forskellen er på traditionel MRP og Demand Driven MRP, og hvilke fordele DDMRP frister med. Du vil få indblik i praktiske erfaringer, udfordringer og realiserede fordele hos Novozymes, som er en af de første i Danmark til at indføre DDMRP, og hvordan virksomheden forventer at udbrede konceptet i sin internationale organisation. Du vil få opskriften på, hvordan du for få midler kan få testet, om DDMRP er et godt fit til jeres egen organisation.

Agenda:

  • Sammenligning af Demand Driven MRP og traditionel MRP
  • Hvorfor er DDMRP metoden mere velegnet til nutidens planlægningsudfordringer og udsving i efterspørgslen end traditionel MRP
  • Hvordan har Novozymes implementeret Demand Driven MRP, og hvilke fordele har de opnået?
  • Hvordan man kan evaluere potentialet ved Demand Driven MRP for sin egen organisation, og hvordan kan man starte op med et low-cost pilot projekt?

Klik her for at se program og tilmelde dig til DILF’s online webinar d. 18. maj kl. 10-11 

Ved spørgsmål om DDMRP, kan du kontakte Stefan Glar-Hammersund fra Syncronic på +45 2421 8160 eller sgh@syncronic.com

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere