11.03.2021  |  SCM 4.0

Webinar: Rens automatisk Supply Chain data for fejl og skab værdi

Indhold fra partner Hvad er dette?

Dårlig data kan have store konsekevenser ned gennem Supply Chain økosystemet. Hvordan er det at man kan arbejde med at rense disse på en mere automatiseret måde så man kan få udnyttet værdien?

En af vores kunder, en større global produktionsvirksomhed, reducrerede deres leveringer med 45% .Det gjorde de ved at kigge på kvaliteten af data - de gik fra 144.217 til 79.728 leveringer. Hvordan kunne det lade sig gøre?

Kunden havde ikke en standardiseret tilgang til adresselinje-masterdata hvilket gjorde at rigtige mange leveringer ikke blev konsolideret. De brugte AI til automatisk at gennemse deres masterdata kvalitet, et job som ville have taget flere år for en medarbejder at udføre.

Se eller gense webinaret her hvor der er fokus på:
- Hvad der forårsager dårlig data på tværs af Supply Chain
- Hvordan man kan bruge AI til automatisk at rense data
- Hvordan man kommer igang

Se eller gense webinaret her.

Mere fra Optilon Danmark

Optilon Danmark

www.optilon.com

Vi hjælper virksomheder i Norden med at blive de mest konkurrencedygtige i verden I Optilon har vi mere end 15 års erfaring med at hjælpe virksomheder i Norden med at blive de mest konkurrencedytige i verden. Vi har mere end 1000 implementeringer bag os og cirka 200 kunder i førende Nordiske virksomheder. Måden vi hjælper på er: 1. Vi ska…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere