Event

Webinar: Produktkonfiguration i Dynamics 365 Supply Chain Management

Bredana Axcite A/S

www.bredana-axcite.dk/

  • bredana@axcite.dk
  • 70102028
  • Kokbjerg 29B, 6000 Kolding
Se profil  
Type: Webinar
Start dato: 15.04.2021
Start tidspunkt: 14.00
Sted: Webinar
Tilmeld  

På dette webinar demonstrerer vi mulighederne og fordelene ved produktkonfiguration i Dynamics 365 Supply Chain Management.

Produktkonfiguration er betegnelsen for den proces, hvor man som virksomhed tilbyder sine kunder muligheden for at skræddersy et produkt til kundens specifikke behov. Behovet for at kunne fremstille skræddersyet produkter er efterhånden ved at være en nødvendighed i B2B og B2C.

Dog stiller det ofte virksomheden i et dilemma, for det er næsten umuligt at tilbyde en sådan løsning, hvis man fremstiller til lager – man må i stedet fremstille til ordre for at undgå for store lagerbindinger.

Netop i denne udfordring viser standardfunktionaliteten produktkonfiguration i Dynamics 365 Supply Chain Management sig som et stærkt værktøj, hvor man i en overskuelig brugerflade guides igennem selve produktkonfigurationen. 

Produktkonfigurationsløsningen styrer nemt og sikkert brugeren igennem de prædefinerede valgmuligheder og sikrer, at der ikke kan laves ulovlige kombinationer, samtidig med, at produktionsgrundlaget i form af stykliste og rute opbygges. Ligeledes vil masterdata dannes efter behov og indenfor udfaldsrummet af selve konfigurationsmodellen.

På dette webinar demonstrerer vi mulighederne i produktkonfiguration i Dynamics 365, og giver vores anbefalinger til, hvordan du kommer godt i gang.

På webinaret får du indblik i:

  • Design af modellen
  • Opbygning af brugerflade
  • Muligheder for begrænsninger og afhængigheder i valg
  • Opbygning af produktionsgrundlag
  • Prisberegning

Vi slutter af med en live Q&A.

Webinaret præsenteres af Kristian Øland Pedersen, Application Consultant hos Bredana Axcite.

Det er gratis at deltage.

Program og tilmelding >

 

Bredana Axcite er certificeret Microsoft Dynamics-partner og specialiseret i ERP-løsninger til mellemstore og store virksomheder inden for handel, distribution og produktion. Vi har mere end 30 års erfaring, og er den af Bredana Gruppen.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere