Event

Webinar: Produktionsgennemførelse i Dynamics 365 Supply Chain Management

Bredana Axcite A/S

www.bredana-axcite.dk/

  • bredana@axcite.dk
  • 70102028
  • Kokbjerg 29B, 6000 Kolding
Se profil  
Type: Webinar
Start dato: 25.02.2021
Start tidspunkt: 14.00
Sted: Webinar
Tilmeld  

En væsentlig forudsætning for at kunne øge indtjeningen på sine producerede varer er, at man holder sine produktionsomkostninger nede. Det kræver indblik, og de rigtige værktøjer at styre produktionsgennemførelse. 

Dynamics 365 Supply Chain Management tilbyder effektive værktøjer til at konfigurere, styre og optimere produktionsgennemførelse, så omkostningerne holdes nede.

På dette webinar deler vi ud af vores anbefalinger, når vi gennemgår, hvordan du i Dynamics 365 registrerer og opgør dine produktionsomkostninger, så spændet mellem salgs- og produktionspris synliggøres, samt dine muligheder for at minimere dine produktionsomkostninger, så du sikrer en kosteffektiv produktionsgennemførelse. 

Det er gratis at deltage. 

Program og tilmelding 

 

Bredana Axcite er certificeret Microsoft Dynamics-partner og specialiseret i ERP-løsninger til mellemstore og store virksomheder inden for handel, distribution og produktion. Vi har mere end 30 års erfaring, og er den af Bredana Gruppen.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere