Event

Webinar: Overvejer du en (ny) ERP-løsning?

Columbus Danmark

www.columbusglobal.dk

  • kontakt.dk@columbusglobal.com
  • 70 20 50 00
  • Lautrupvang 6, 2750 Ballerup
Se profil  
Type: Webinar
Start dato: 15.05.2019
Start tidspunkt: 10:00-10:40
Sted: Online, Gratis webinar
Tilmeld  

Der er typisk mange bump på vejen og rejsen er lang, når du og din virksomhed skal finde det rigtige ERP-system for jeres forretning. Hvilket ERP-system skal du vælge? Hvad skal der overvejes? Og hvordan bliver du klogere på dine forretningsprocesser?

Hvem er webinaret til?

Dette webinar er til dig, der leder efter et nyt ERP-system. Du ønsker at finde ud af hvilket ERP-system passer bedst til dine behov, og derfor blive klogere på dine forretningsprocesser, få dem defineret og studeret.

Hvad handler webinaret om?

Ærlig snak! Webinaret handler hovedsageligt om Columbus Get Ready pakken. Vi har en service-pakke, der ikke binder dig til et ERP-system eller en leverandør, men der gør det lettere for dig at forstå dine egne behov og forretningsprocesser.

Vi vil i dette webinar demonstrere hvad Columbus Get Ready pakken indebærer, og vise dig hvorfor denne pakke kan hjælpe dig videre i din ERP-rejse.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere