28.04.2021  |  Planlægning

Webinar: Optimer omkostningerne forbundet med produktions planer

Indhold fra partner Hvad er dette?

I moderne produktionsplanlægning, har man både fokus på at maksimere outputtet, minimere leveringstiderne og samtidig sikre, at det bliver gjort ud fra de samlede laveste omkostninger. Kom og vær med Tirsdag den 4. Maj klokken 10.00 online.

Vær med på Tirsdagsgæsten, når Dan og Svante fra Optilon kommer online og fortæller mere om, hvordan de arbejder med "Plan, Cost Optimize" - forkortet PCO. 

Når man arbejder med produktionsplaner, vil man gerne maksimere outputtet og minimere leveringstiderne. Hvordan er det at man samtidig optimerer produktionsplanerne med de samlede omkostninger for øje?

Vær med på dette online webinar, hvor vi deler ud af vores viden i forhold til denne mere moderne tilgang til produktionsplanlægning.  

Hvornår: Tirsdag den 4. maj klokken 10.00

Du kan skrive dig op til webinaret her: https://zoom.us/webinar/register/WN_b4utuIa6RkGiIqQONEnyxQ

Hvad er Tirsdagsgæsten: Tirsdagsgæsten er et ugentligt online format. Kom og vær med og bliv inspireret til at tage din forretning til nye højder.

Mere fra Optilon Danmark

Optilon Danmark

www.optilon.com

Vi hjælper virksomheder i Norden med at blive de mest konkurrencedygtige i verden I Optilon har vi mere end 15 års erfaring med at hjælpe virksomheder i Norden med at blive de mest konkurrencedytige i verden. Vi har mere end 1000 implementeringer bag os og cirka 200 kunder i førende Nordiske virksomheder. Måden vi hjælper på er: 1. Vi ska…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere