11.09.2023  |  Branchenyt

Webinar: Nyt værktøj til optimering af dine forretningsdokumenter

Indhold fra partner Hvad er dette?

Rettelser af eksterne formularer såsom ordrebekræftelse, følgeseddel og faktura har altid været en omkostningstung opgave i tidligere versioner af D365FO.

WEBINAR: Deltag i webinar den 20 september kl. 10, tilmeld dig her

Som regel har det involveret en del udvikling, og man har skullet kæmpe med mindre brugervenlige rapportdesignere. Det har ført til, at mange virksomheder har valgt ISV-løsninger som for eksempel Lasernet til at håndtere denne type formularer.

Nu er der via Business Documents adgang til et langt mere fleksibelt værktøj direkte i D365FO - med rettelse af dokumentlayout via Word eller Excel. På dette webinar giver vi dig en introduktion til de nye muligheder - med et par praktiske eksempler på rettelser, der let kan lade sig gøre uden én eneste kodelinje.

Undervejs besvarer værter Thomas Kragh og Mads Madsen på spørgsmål fra webinardeltagerne.

Dine værter på webinaret
Thomas Kragh, Application Consultant
Mads Madsen, Developer

Hvad er Axcite Inspire?
Axcite Inspire er en række gratis inspirationsmøder og webinars afholdt af Bredana Axcite, hvor vi stiller skarpt på gængse udfordringer i forsyningskæden, og hvordan man effektivt løser dem med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management og værdiskabende tillægsløsninger.

Deltag i webinar den 20 september kl. 10, tilmeld dig her

Se alle events her

Mere fra Bredana Axcite A/S

Bredana Axcite A/S

https://www.bredana.dk/

Bredana Axcite A/S er Microsoft Dynamics partnervirksomhed og har leveret IT løsninger til danske virksomheder i snart 30 år. Kernen i vores virksomhed er, at vi forstår jeres forretning. De fleste af vores konsulenter er hentet fra industrien, hvor de selv har arbejdet med produktion, logistik eller økonomi. Det betyder, at de kan tage dialogen med din virksomheds f…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere