Event

Webinar: Løft, læs og levér! - Øg produktiviteten indenfor logistik

Tawi - En del af Piab Group

www.tawi.com/dk/

  • eh.dk.mail@piab.com
  • +45 86 17 22 66
  • Arresøvej 7, 8240 Risskov Danmark Denmark
Se profil  
Type: Webinar
Start dato: 04.03.2021
Start tidspunkt: 11:00
Sted: Online
Tilmeld  

I dette webinar tager vi udgangspunkt i logistikbranchen og de udfordringer mange står med lige nu. Øget efterspørgsel i online handlen samt afstandskrav gør at de logistiske processer skal optimeres.

Vi giver dig et indblik i hvordan vores løfteløsninger kan hjælpe dig. Webinaret er også for dig med områder i produktionsflowet hvor der pakkes varer og håndteres gods ind og ud af produktionen. Uanset som du har brug for at reducere omkostningerne, optimere produktiviteten eller forbedre dine medarbejderes sikkerhed har vi en løsning som kan tilpasses dine behov.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål undervejs, men har du allerede nu nogle specifikke udfordringer du gerne vil have at vi tager fat på i dette webinar, er du meget velkommen til at kontakte Søren Nielsen: mail: soren.nielsen@piab.com eller fange os på tlf. 8617 2266.

Tilmelding via link
Tidspunkt: 4. marts 2021 kl. 11.00

Vi glæder os til at se dig.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere