Event

Webinar: God forecasting med IBM Planning Analytics

Kapacity

www.kapacity.dk

  • info@kapacity.dk
  • +45 70 30 29 19
  • Artillerivej 86, 2, 2300 København S
Se profil  
Type: Webinar
Start dato: 01.10.2020
Start tidspunkt: 14:00
Sted: Online
Tilmeld  

Få inspiration til god økonomistyring fra Kapacity og Nature Energy på vores webinar om kobling af forecasting i indeværende regnskabsperiode med langsigtede planer.

God økonomistyring handler om at planlægge fremtidige aktiviteter og løbende sikre, at eventuelle afvigelser håndteres rettidigt og inkorporeres i reviderede planer. Dermed bliver planlægning en dynamisk disciplin, som ikke kun omhandler det årlige budget.

I budget- og forecast processen skelnes der typisk imellem, om der planlægges kort eller lang tid ud i fremtiden. Jo længere horisont der planlægges, jo større er de ubekendte faktorer, og dermed kan der også være gode argumenter for at planlægge mere overordnet. Med en dedikeret platform til Planning løsninger, kan man samle processen, så den viden opnås i det gældende forecast nemt og evt. automatisk inddrages i de langsigtede planer.

På vores seminar den 1. oktober viser vi, hvordan Planning Analytics kan understøtte din virksomhed i netop dette og giver konkrete eksempler herpå. Derudover vil vores samarbejdspartner, Nature Energy, og fortælle om, hvordan IBM Planning Analytics skaber værdi og gør tingene nemmere i den virkelige verden.

Programmet for webinaret er:

  • Kobling af forecasting i indeværende regnskabsperiode med de langsigtede planer
    Kapacity v. Jeppe Dahl Jensen, Partner, Digital Strategy

  • Planning Analytics hos Nature Energy
    Claus Dreyer Petersen, Økonomichef hos Nature Energy

  • Opsamling

Tags: Kapacity

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere