Event

WEBINAR - FRA TALE TIL EFFEKT

Implement Consulting Group

www.implementconsultinggroup.com

  • info@implement.dk
  • 45 86 79 00
  • Strandvejen 54, 2900 Hellerup
Se profil  
Type: Webinar
Start dato: 08.09.2022
Start tidspunkt:
Sted: Eventet afholdes online
Tilmeld  

Sådan bruges talegenkendelse til at skabe fremtidens salgs- og serviceorganisation.

Mange af dine konkurrenter er i fuld gang med at aktivere det enorme potentiale, der ligger i optagede henvendelser til kundeservice, salgsafdeling eller servicedesk. Effekterne er mærkbare – typisk øges kundetilfredsheden med 25% på få måneder ved aktivt at bruge denne indsigt til at optimere servicen.

Dine kunder har stadigt stigende forventninger til den måde, dine medarbejdere driver salg og service på. Løbende forbedringer er nøglen til at møde disse forventninger. Ét meget effektfuldt værktøj er at arbejde målrettet med kundesamtaler.

På seminaret gennemgår vi konceptet, teknologien og metoden gennem tre kundecases, og du kan som ansvarlig for salg eller service forvente at få indsigt i konkrete erfaringer. Dermed kan du blive i stand til at planlægge, hvordan du kan bruge dine data til at skabe effekt.

Program

Den første time handler om konceptet og de tre kundecases. I den anden time bliver der mulighed for at perspektivere emnet med de øvrige deltagere. Her vil vi også fortælle, hvordan du kan komme i gang.

Hvis du vil vide mere eller deltage i eventet kan du finde det her.

 

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere