Event

Webinar: Forbered din ERP-implementering og få succes! Lær din virksomheds processer at kende.

Columbus Danmark

www.columbusglobal.dk

  • kontakt.dk@columbusglobal.com
  • 70 20 50 00
  • Lautrupvang 6, 2750 Ballerup
Se profil  
Type: Webinar
Start dato: 21.05.2019
Start tidspunkt: 10:00-10:45
Sted: Online, Gratis Webinar
Tilmeld  

Implementering eller opgradering af et ERP-system giver ofte et (nyt) overblik over processor, ressourcer, afsætning og effektivitet, så virksomheden kan levere vækst og resultater til aktionærer og stakeholdere.

Det kan koste tid og budget hvis man ikke har forberedt sig ordenligt i et ERP-implementeringsprojekt. Hør hvordan Columbus Get Ready pakken kan hjælpe dig med at få styr på forretningsgangene i din virksomhed.

Hvem er webinaret til?

Dette webinar er til dig, der ønsker Microsoft Dynamics 365 for Finance & Operations som ERP-løsning, enten som opgradering eller skift fra en anden platform og gerne vil rette fokus på de elementer, som sikrer det optimale implementeringsforløb.

Hvad handler webinaret om?

Hvordan Columbus Get Ready pakken kan hjælpe dig med at forstå din virksomheds behov og bane vejen for en succesfuld og vellykket implementering.

Hvilken værdi får jeg ud af webinaret?

Du vil forstå hvordan Columbus Get Ready pakken kan give dit ERP-projekt værdi, og accellerere selve implementeringsprocessen, uanset om du vælger Columbus eller anden Dynamics 365 partner.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere