Event

Webinar: Få succes med din e-handelslogistik

SSI SCHÄFER

www.ssi-schaefer.com/da-dk

  • info.dk@ssi-schaefer.com
  • 32531444
  • Ved Stranden 1, 9560 Hadsund
Se profil  
Type: Webinar
Start dato: 02.03.2021
Start tidspunkt: Kl. 10
Sted: Online
Tilmeld  

Hvordan planlægger og implementerer du hånderingsløsninger? Er automatisering det rigtige valg for din virksomhed? Hvilken håndteringsmetode passer til din applikation? Få svar på disse og mange andre spørgsmål i vores webinar.

Med ændringer i kundernes købsmønstre, ustabile markedsforhold og nu en pandemi, står både e-handlere, detailhandlere og producenter over for store logistikmæssige udfordringer og må genopfinde sig selv for at tiltrække kunderne. Kundernes online købsoplevelse fungerer som regel fint, men håndtering af e-handelsordrer er ofte noget, virksomheder overser. Brand-loyaliteten vakler, da produkter, der ikke er på lager, tvinger kunderne til at vælge andre brands eller shoppe i andre netbutikker.

Vores ekspert vil fortælle om hvad der skal til for at komme op i gear og skalere sin logistikløsning. Han vil dele ud af sin viden og erfaring, og løfte også sløret for, hvordan Fenix Outdoor og FREJA tacklede deres udfordringer og øgede effektiviteten med nye logistikløsninger, så de er klar til den fremtidige vækst.

På webinaret får du:

  • Hjælp til at identificere kompleksiteten af onlineordrer

  • Viden om, hvordan du planlægger og implementerer håndteringsløsninger afhængigt af jeres strategi

  • Indblik i logistikudfordringer og løsninger hos Fenix Outdoor og FREJA

  • Et beslutningsgrundlag for, hvorvidt automatisering er det rigtige valg for jer, eller hvilken håndteringsmetode, der passer til jeres applikation

 

Webinaret afholdes den 2. marts i samarbejde med Dansk Erhverv. 

Tilmeld dig her og brug vores rabatkode, så du kan deltage gratis: SSI2021FREE

Tags: SSI SCHÄFER

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere