Event

Webinar: Driverbaseret planlægning i praksis

Kapacity

www.kapacity.dk

  • info@kapacity.dk
  • +45 70 30 29 19
  • Artillerivej 86, 2, 2300 København S
Se profil  
Type: Webinar
Start dato: 29.09.2020
Start tidspunkt: 14:30
Sted: Online
Tilmeld  

Få inspiration til god økonomistyring fra Kapacity og Dinex på vores webinar om driverbaseret planlægning i praksis.

Når planlægning af flere områder, såsom salg og produktion, skal kobles med et finansielt overblik, kan det være vanskeligt at få en intuitiv og samtidig robust løsning i et regneark. Med en dedikeret Planning løsning, kan salgsafdelingen bl.a. planlægge sine forventninger til produktsalg og markedsudvikling. Produktionsplanlægningen kan herefter optimeres med udgangspunkt i input fra salg, mens finans holder styr på de økonomiske effekter af de planlagte aktiviteter.

Data er et afgørende element i planlægningen, og her er IBM Planning Analytics en suveræn platform, der understøtter hele budget- og planlægningsprocessen, og hvor data kan behandles og præsenteres, så det understøtter virksomheders og afdelingers forretningsmæssige behov.

På vores seminar den 29. september viser vi, hvordan Planning Analytics kan understøtte din virksomhed i netop dette og giver konkrete eksempler herpå. Derudover vil vores samarbejdspartner, Dinex, fortælle om, hvordan IBM Planning Analytics skaber værdi og gør tingene nemmere i den virkelige verden.

Programmet for webinaret er:

  • Driverbaseret planlægning i praksis
    Kapacity v. Jeppe Dahl Jensen, Partner, Digital Strategy

  • Planning Analytics hos Dinex
    Jannie Tholstrup, CFO hos Dinex

  • Opsamling

Tags: Kapacity

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere