15.02.2021  |  Branchenyt

Webinar: Accelerer den bæredygtige Supply Chain med teknologier

Indhold fra partner Hvad er dette?

At gå fra at være compliance drevet til at være innovations drevet i forhold til bæredygtighed i Supply Chain kan være en udfordring for mange. På dette webinar vil vi dykke ned i vores viden om både bæredygtighed og teknologier og dele ud af disse.

Kom og vær med på dette webinar hvor vi vil sætte fokus på hvordan man accelererer den bæredygtige performance i Supply Chain med teknologier.

Rigtig mange virksomheder har en compliance drevet tilgang. Det handler om at tænke mere innovativt og gøre brug af teknologier hvis man skal have en mere operationel tilgang.

Webinaret foregår på engelsk. Læs mere om webinarformatet i ndenstående link.

Skriv dig op her: https://zoom.us/webinar/register/WN_b4utuIa6RkGiIqQONEnyxQ
 

Mere fra Optilon Danmark

Optilon Danmark

www.optilon.com

Vi hjælper virksomheder i Norden med at blive de mest konkurrencedygtige i verden I Optilon har vi mere end 15 års erfaring med at hjælpe virksomheder i Norden med at blive de mest konkurrencedytige i verden. Vi har mere end 1000 implementeringer bag os og cirka 200 kunder i førende Nordiske virksomheder. Måden vi hjælper på er: 1. Vi ska…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere