Event

Webinar 23 Marts 2021 med Curit og Targit

Curit ApS

www.curit.dk

  • info@curit.dk
  • 7020 0471
  • Skomagervej 1A 7100 Vejle
Se profil  
Type: Webinar
Start dato: 23.03.2021
Start tidspunkt: 13:00
Sted: Curit og Targit Online
Tilmeld  

Få låst op for værdien af data i IFS Applications med advanced BI gennem brug af TARGIT

Deltag på webinaret den 23 marts 2021 kl 13 og hør hvordan samarbejdet mellem Curit og TARGIT kan løfte præsentationen af data og skabe ny værdi i din virksomhed!

 

TARGIT Decision Suite er en business intelligence (BI)- platfrom, som er et oplagt supplement til IFS Applications. Platformen er for dig, som har behov for at tage præsentationen af dine nøgletal til et højere niveau.

 

På webinaret vil der blive givet et dybere indblik i hvordan IFS Applications og TARGIT Decision Suite spiller sammen. Dette med udgangspunkt i en konkret business case, hvor løsningen er baseret på pre-definerede kuber, som Curit har udviklet specifikt til IFS Applications.

 

Konceptet er en hurtig implementering, hvor din virksomhed i løbet af få dage eller uger har en business intelligence-platform implementeret. Dette betyder en overskuelig omkostning og en hurtig værdiskabelse for jer.

Tags: Curit ApS

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere