09.01.2018  |  Branchenyt

Vil du skabe fremtiden sammen med os?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vi afholder en Smart Logistics Konkurrence, der giver studerende i hele Europa en spændende mulighed for at forandre, hvordan vi håndterer gods i fremtiden. Konkurrencen henvender sig til unge universitetsstuderende med innovative og kreative idéer.

At flytte varer går hurtigere nu end nogensinde før takket være fremskridt inden for automatisering og teknologi. I en stadig mere forbundet verden er materialehåndteringsindustrien en vigtig spiller, der sørger for udstyr og systemer, som muliggør rettidig og præcis levering af alle de ting, vi ikke kan leve uden. Fremtiden bringer endnu flere forandringer: Teknologisk udvikling, ændrede forbrugsmønstre og behov samt øget miljøbelastning. For at klare disse udfordringer, er den eneste vej frem innovation.

Derfor lancerer Toyota Material Handling sammen med de andre førende virksomheder indenfor materialehåndtering i Europa nu en konkurrence - "The Smart Logistics Challenge". Konkurrencen henvender sig til unge universitetsstuderende med innovative og kreative idéer og løsninger og som har lysten og  evnerne til at være med til at forandre materialehåndteringsbranchen.

De dygtigste og mest fremsynede unge inviteres inden for i materialebearbejdningsindustrien, som er en forudsætning for e-handel og Industri 4.0. Sådan kan vi bedre nå det fælles mål om at "levere i morgen". For at deltage i ”Smart Logistics Challenge” skal deltageren vælge en af de ??tre casestudier:
 

  • E-handlens forudsætninger
  • Cobotics in Logistics 4.0 – samarbejdet mellem mennesker og robotter
  • Logistik i en deleøkonomi

Hvert casestudie kræver en fremtidsrettet og løsningsorienteret tilgang. 

Konkurrencen er åben for både ingeniør- og økonomistuderende, da virksomheder i stigende grad kræver en holistisk tankegang og forskellige færdigheder hos deres medarbejdere for at forblive konkurrencedygtige.

Bidrag til konkurrencen modtages fra 15. december til 30. marts. I alt 30 finalister vil fortsætte til næste runde, hvor de vil få en mentor, som kan hjælpe med at flytte deres koncepter fra idéfasen til færdiggørelse.

Ved afslutningen bliver der fundet 6 vindere. De vil alle få et lønnet praktikophold hos en af ??partnervirksomhederne samt en VIP-invitation til FEM Kongressen - den førende europæiske kongres om materialehåndtering.

TILMELD DIG

Mere fra Toyota Material Handling A/S

Toyota Material Handling A/S

www.toyota-forklifts.dk

Mere end hver 3. truck i Danmark leveres af Toyota Material Handling. Vi er Danmarks største udbyder af truck, med salg, service og udlejning af BT lagertruck, Toyota gaffeltruck og Kalmar industritruck.Med næsten 50 års tilstedeværelse på det danske marked, ved vi, hvad der skal til, for at dække vores kunders behov. Det er vores mål at kunne levere produkter og service, der opfylder vores k…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere