Event

Vil du med backstage? Det er Connected Manufacturing, der spiller!

Columbus Danmark

www.columbusglobal.dk

  • kontakt.dk@columbusglobal.com
  • 70 20 50 00
  • Lautrupvang 6, 2750 Ballerup
Se profil  
Type: Webinar
Start dato: 30.10.2019
Start tidspunkt: 10:00
Sted: Online
Tilmeld  

Dette webinar giver dig en bedre forståelse for, hvad der ligger bag begrebet Connected Manufacturing og dermed en bedre forståelse for, hvad du som producent skal investere i for ikke at blive overhalet af dine konkurrenter inden om.

Industry 4.0
Industrial Internet of Things
Smart Factory
Stream Analytics

Kender du alle disse ord?

Sandsynligvis! Du har nok læst artikler, der diskuterer disse emner. Du ved, at det er ”forward thinking” om en intelligent forsyningskæde, hvor den fysiske og digitale verden er tæt forbundet og bringer virksomhederne i stand til at nyttiggøre data fra produktionsgulvet direkte i form af værdiskabende indsigt og actions.

Men har du praktisk erfaring med koncepterne, og har set eksempler på hvordan det kan komme til at fungere i den ”virkelige” verden?

Lidt? Nej?.... så er dette webinar for dig!

I dette webinar går vi en tur backstage. Vi viser hvordan både backenden og frontenden reelt kan se ud. Vi ser på nogle konkrete eksempler og løsninger. Vi ser på løsningernes modenhed, altså hvad kan vi faktisk nu og hvad er på vej. Og så tager vi et kig på, hvordan du og din virksomhed kan komme i gang.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere