Event

Vi giver dig Supply Chain Experience Day 2020

Axacon

www.axacon.dk

  • info@axacon.dk
  • 8980 7070
  • Normansvej 1, Randers SV 8920
Se profil  
Type: Konference
Start dato: 05.03.2020
Start tidspunkt: 12:00-16:30
Sted: NORMANSVEJ 1, DK-8920, RANDERS
Tilmeld  

Deltag i årets Supply Chain Experience Day og hør andre virksomheders praktiske erfaringer med de nyeste teknologier, som du har brug for til at digitalisere og transformere din Supply Chain.

På blot én koncentreret eftermiddag får du massiv inspiration på de trends og teknologier der tilbydes i nutidens logistik. Vi kommer rundt om IoT-teknologi, Augmented reality og software til automatisering og datadrevet innovation. Dermed får du den nyeste indsigt i mulighederne for styring af din virksomheds forsyningskæder.

Hvad enten du allerede har er godt i gang med den digitale transformation af logistikken i din virksomhed eller først lige er startet på din rejse, er dette et event du bare må deltage i. Specielt hvis du er supply chain manager eller logistikansvarlig og skal digitalisere og automatisere din virksomheds supply chain i fremtiden. Registrer dig med det samme til dette top event indenfor digitalisering og automatisering af logistik.

En Zetes & Axacon konference om Supply Chain Innovation & Technology

I dette års Supply Chain Experience Day, har vi valgt at arrangere en unik og inspirerende konference, hvor vi kan præsentere en bred vifte af de nyeste teknologiske tiltag samt aktuelle kunders erfaringer. Med gæstetalere fra Danfoss, Freja, Done by Deer og Zebra Technologies, vil du få en solid vidensopdatering i, hvordan moderne logistikledere i praksis arbejder med digitalisering og automatisering af alle processer i deres Supply Chain.

Deltag, så opdager du, hvordan vi, vores partnere og nogle af vores kunder optimerer logistikken i praksis.

Læs mere om konferencen her

Tags: Axacon

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere