20.01.2023 | Navnenyt

Vi byder velkommen til næste generation

Lad jer ikke narre af det tomme skrivebord. Jonas kan sagtens navigere mellem mange bunker papir

Den 1. december 2022 startede Jonas Klærke Olesen som indkøbselev i DAN-doors.

Her danner han makkerskab med indkøbschef, Peter Benner, og en af DAN-doors' veteraner Ras (som med sine 73 år er ALT for ung til at gå på pension).

Det er vigtigt for DAN-doors at være en virksomhed, som tager ansvar - også for unge menneskers uddannelse - og vi sætter stor pris på at få elever, da de kommer til huset med friske idéer og masser af energi. Vi spurgte Jonas efter 1,5 måned, hvordan det gik, og vi håber, at hans svar kommer af mere end høflighed (for han er ret høflig):

”Jeg synes, det går godt. Jeg får lov til at være med i alle opgaverne og er med til møder med forhandlere, så jeg synes, det er ret spændende”.

Som elev er Jonas med i alle processer og har sine egne ansvarsområder. Han har en kontoruddannelse med sig og et års praktikforløb fra Schaeffler-Group i Tyskland, så han er godt klædt på til at træde ind i en verden, hvor råvarepriser og leveringsvolumen er afgørende for hele virksomheden. Hos DAN-doors får han selvfølgelig lov til at prøve kræfter med alle de forskellige discipliner i indkøb, og han er en velkommen ekstra ressource. 

På en måde er Jonas "født ind i" DAN-doors. Hans far, Torben (kendt som Klærke), er en af vores dygtige kolleger i produktionen og har været det i 33 år. Vi satser selvfølgelig på, at han bliver hængende mindst lige så længe, som sin far.

Velkommen til Jonas.

Mere fra DAN-doors

DAN-doors

https://dan-doors.dk

Hos DAN-doors er vi specialister i dør- og portløsninger til industrien. Vi udvikler og producerer vores egne løsninger og er blandt de førende på verdensmarkedet inden for vores felt. Vi fremstiller kundespecifikke døre og porte i rustfrit stål, og vi er kendt for at sige ja, når andre sige nej. Vi har gennem tiden løst mange…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere