16.01.2020 | Navnenyt

Velkommen til salgskonsulent René Herløv

Et velkendt ansigt i branchen er tiltrådt den nyoprettede stilling som salgskonsulent i Hans Schourup

I starten af januar har vi udvidet vores salgsteam med et nyt ansigt. Måske er det et ansigt, du allerede kender fra andre sammenhænge i branchen, for vores nyeste medlem af salgsteamet er René Herløv.

Han har været flere år i branchen – senest som Account Manager hos Rocla Danmark A/S. Han kender branchen indgående, da han tidligere har arbejdet ved MAS HØVIK og SSI Schäfer.

René kommer primært til at besøge jer, der har hjemme på Fyn og i det sydlige Jylland, mens Jan Bach primært koncentrerer sig om jer, der bor i Midt- og Nordjylland. 

René fokuserer på at lave effektive lagerindretninger, uanset om du har behov for reolermezzaninerpulterrumlagerautomater eller robotter. Eller en samlet vurdering af hvordan du får mest ud af dine kvadratmeter.

René bor i Kolding sammen med sin kone og to døtre.

Ring til René og få en snak om, hvordan du får mest muligt ud af dine kvadratmeter

 

René Herløv
Salgskonsulent
2131 6144 / rh@hans-schourup.dk

Mere fra Hans Schourup A/S

Hans Schourup A/S

www.hans-schourup.dk

Hans Schourup A/S kan dateres tilbage til 1870, men er i dag mest kendt for at være en af Danmarks førende leverandører af lagerløsninger og har været ledende i Danmark på dette område i sin nuværende form siden 1981.Virksomhedens værdi er baseret på konkurrencedygtige priser og produkter, kombineret med en unik erfaringsbase i form af dedikerede medarbejdere, der hver især har sit speciale, men b…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere