10.11.2016 | Navnenyt

Velkommen til Nikolaj i BIZbrains

Hjælp os med at byde velkommen til Nikolaj Nørup Sostack i BIZbrains.

Fokus på videreudvikling af EDI Portal
Nikolaj har som ny Produktudviklingschef i BIZbrains fået ansvaret for videreudviklingen af den meget anvendte EDI Portal. Det har været væsentligt at finde en person til posten med de helt rigtige personlige og professionelle kompetencer, som med lederskab og den nødvendige erfaring kan gå foran i en ambitiøs udviklingsplan for EDI-platformen.

Nikolaj skal forestå den fortsatte udvikling med udgangspunkt i en agil tilgang med brug af bl.a. scrum og de nyeste værktøjer inden for continuous integration.

Kommer med erfaring fra softwareudvikling og ledelse
Nikolaj har en lang erfaring med udvikling af softwareløsninger, senest fra en stilling som teamleder hos Netmester. Vi tror på, at han vil være den helt rigtige til at understøtte udviklingen med baggrund i vores kunders behov.

Velkommen til Nikolaj i BIZbrains.

For yderligere information, kontakt: Paw S. Pedersen, psp@bizbrains.dk, telefon +45 50 58 45 43, www.bizbrains.dk.

Mere fra BIZbrains

BIZbrains

https://bizbrains.dk/

Vores slogan er ”Integration accomplished”, da vi hos Bizbrains er eksperter i integration ved at få forskellige IT-systemer til at snakke sammen på en både let og overskuelig måde.Når systemerne i jeres IT-landskab er forbundet på kryds og tværs med ad hoc-løsninger, går meget af IT-afdelingens arbejde med at holde sammen på tingene i stedet for at hjælpe forretningen med at skabe ny…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere