23.10.2020  |  Branchenyt

Vejtransport skal være den nye sort med DSV Silkway Express

I coronatiderne er intet, som det plejer. DSV Silkway Express skal være et pålideligt og fleksibelt alternativ til lufttransporten, som er et ustabilt marked for tiden, og dermed også gøre vejtransport populær igen.

Med COVID-19 er intet, som det plejer. Aflysninger af passagerfly har skabt knap kapacitet i luftfragtsmarkedet. DSV’s mål er at hjælpe virksomheder i Europa til sikkert at kunne få transporteret sine varer, men samtidig også tilbyde et yderligere lag af fleksibilitet.

DSV henter varerne, når det står klar hos afsender, hvilket betyder, at kunden ikke skal tage højde for tidsfrister eller afgangstider på søfragt, luftfragt eller banetransport. Varer kan afhentes alle ugens syv dage, og DSV tilbyder at udføre flere afhentninger og leveringer på forskellige adresser undervejs. Ønsker kunden at omdirigere eller foretage ændringer på ruten, kan også dette lade sig gøre med DSV Silkway Express. 

Samtidig skal kunder føle sig trygge ved at tilvælge vejtransporten. Derfor har DSV valgt udelukkende at samarbejde med pålidelige partnere for at sikre, at varerne kommer ordentligt og sikkert frem. Alle trailere bliver forseglet inden afgang, og samtlige lastbiler er udstyret med GPS-sporing. 

Læs også: Trods COVID-19: Transportbranchen skriger på arbejdskraft

Ligeledes er samtlige omkostninger forbundet med hvilestop på sikre og aflukkede parkeringspladser inkluderet i prisen. 

Tine Jørgensen, der Manager for DSV’s vej- og banetransport mellem Kina og Danmark, siger: 

”DSV Silkway er et virkelig stærkt alternativ i det nuværende transportmarked fra Kina. I DSV-regi blev vejtransport fra Kina allerede lanceret tilbage i maj måned under stor interesse og høj efterspørgsel. Siden da har vi videreudviklet vores service og tilbyder nu med DSV Silkway Express en yderst effektiv løsning, der giver rigtig god mening for danske virksomheder, der har import fra Kina”.  

- KCP

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere