09.01.2023 | Navnenyt

Vejen til succes starter med at ville gøre en forskel

Amdi Simon Kjærgaard kan fejre 10 års jubilæum i DAN-doors

Den 1. januar 2023 kunne DAN-doors’ administrerende direktør, Amdi Simon Kjærgaard, fejre 10 års jubilæum, og i de 10 år har Amdi med rolig hånd ført DAN-doors frem til en position som en af verdens førende dørproducenter med kunder fordelt i mere end 100 forskellige lande.

DAN-doors er i branchen kendt for at levere robuste døre og porte af meget høj kvalitet og for at være en troværdig og ærlig samarbejdspartner. Det er et skudsmål, der ikke kommer af sig selv. Det kommer af mange års fokus på at skabe synergi mellem alle vigtige processer – både interne og eksterne.

Da Amdi satte sig i direktørstolen i 2015, var det med en langsigtet 360°-plan, som for alvor skulle sætte DAN-doors på verdenskortet. Strategien blev lagt med udgangspunkt i:

  • ”Godt gammeldags håndværk” - hvilket DAN-doors allerede var kendt for.
  • Innovation og nytænkning, som skulle udfordre traditionelle løsninger og give kunderne mere valuta for pengene.
  • En fornuftig holdning til økonomi, hvor penge først bruges, når de er tjent.
  • Fokus på kundernes forretning, båret af rådgivning og sparring med kunderne i hver enkelt sag.
  • At være en attraktiv arbejdsplads.

Da Amdi i sin tid trådte til som direktør for DAN-doors og formulerede sin vision for firmaet var det med en helt bevidst holdning til, at succes ikke kun skal måles på bundlinjen, men i lige så høj grad på arbejdsglæde i alle hjørner af virksomheden, da det naturligt vil føre til større motivation, mere kreativitet og højere produktivitet. Når DAN-doors’ medarbejdere udvikler nye løsninger og udfordrer gamle vaner, møder de derfor åbenhed og nysgerrighed:

”Vores medarbejdere er kernen i vores forretning”, siger Amdi og fortsætter: ”mange af vores medarbejdere har været i virksomheden i 10, 20 eller 30 år, og det er deres erfaring, viden og know-how, som giver os et unikt udgangspunkt for at udvikle nye løsninger, uden at falde i de fælder, som der er i dørbranchen. Kvaliteten og konstruktionen af en dør eller en port kan være afgørende for, om den holder 2 eller 25 år, om den kan bevare sin funktionalitet i ekstreme frostgrader, om den kan sikre smidig trafik eller hæmmer effektiviteten osv. Der er mange forskellige forhold, som skal tages med i beregningerne i udviklingsprocessen, og vores medarbejderes erfaring er guld værd”.

Når DAN-doors senere i 2023 kan fejre 40 års jubilæum, bliver det derfor med et flot flueben ved mange af de mål, som blev sat i planen for knap 10 år siden:

  • DAN-doors er i dag en sund og velkonsolideret AAA-certificeret virksomhed.
  • Der er i de senere år investeret i topmoderne teknologiske anlæg i millionklassen, financieret af virksomhedens egenkapital.
  • Der er kommet mange nye løsninger på DAN-doors produktportfolio, udsprunget af kundernes behov og udviklet i tæt dialog med kunderne, herunder blandt andet røgventilation, brandskydeporte og højisolerede High Speed porte til trafikerede frostrum.
  • Langt størstedelen af DAN-doors’ kunder er fast tilbagevendende.
  • DAN-doors’ medarbejdere har i gennemsnit en meget lang anciennitet i virksomheden, hvilket skyldes høj medarbejdertrivsel og et bevidst ønske blandt medarbejderne om at blive i DAN-doors.

Med udgangspunkt en god portion sund fornuft, god forretningssans og frihed til den enkelte medarbejder er det lykkedes at positionere DAN-doors som en af verdens førende dørproducenter.

Tillykke til Amdi med de første 10 år i DAN-Doors.

 

Mere fra DAN-doors

DAN-doors

https://dan-doors.dk

Hos DAN-doors er vi specialister i dør- og portløsninger til industrien. Vi udvikler og producerer vores egne løsninger og er blandt de førende på verdensmarkedet inden for vores felt. Vi fremstiller kundespecifikke døre og porte i rustfrit stål, og vi er kendt for at sige ja, når andre sige nej. Vi har gennem tiden løst mange…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere