05.01.2021  |  Branchenyt

Vær med i Optilons online community - for Supply Chain og Business Ledere

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vær med i Optilons online fælleskab for Supply Chain og forretningsledere og få gratis adgang til spændende indlægsholdere fra hele verden. Det er hver tirsdag fra klokken 10. Deltag lige så meget du lyster. En perfekt måde at lære nyt i en travl hverdag.

Tirsdag den 12. Januar klokken 10 gæster Emma Tranarp Mann fra H&M Group Tirsdagsgæsten.

H&M er igang med at redesigne deres Supply Chain så de i højere grad kan imødekomme kundernes forventninger. Kunderne kommer ikke længere kun i butikken, men handler i den grad også online. Derfor er der også brug for at kigge på virksomhedens Supply Chain med eet sæt briller.

Emma Tranarp Mann fra H&M, som arbejder som Solution Designer Supply Chain flow og Network Strateg, vil på denne Tirsdagsgæsten dele hvordan man arbejder med kundernes forandrede forventninger og prioriteter. Hun vil også dele noget af den kompleksitet de kigger ind og hvordan de bliver oversat til konkrete initiativer der skal fremme kundeoplevelsen.

Vær med i Tirsdagsgæsten og vær samtidig med i et fællesslab af andre forretnings og Supply Chain ledere som mødes hver tirsdag klokken 10. Eventet varer cirka 30 minutter - og du har også muligheden for at stille spørgsmål.

Skriv dig op via dette link: https://zoom.us/webinar/register/WN_b4utuIa6RkGiIqQONEnyxQ

Mere fra Optilon Danmark

Optilon Danmark

www.optilon.com

Vi hjælper virksomheder i Norden med at blive de mest konkurrencedygtige i verden I Optilon har vi mere end 15 års erfaring med at hjælpe virksomheder i Norden med at blive de mest konkurrencedytige i verden. Vi har mere end 1000 implementeringer bag os og cirka 200 kunder i førende Nordiske virksomheder. Måden vi hjælper på er: 1. Vi ska…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere