05.04.2018 | Navnenyt

Universal Transport i Vejle får ny adm. direktør

Med virkning fra 1. maj 2018 er Jacob Chr. Nielsen ansat som CEO / adm. direktør i selskaberne Universal Transport A/S og Universal Flytteforretning A/S.  

Jacob Chr. Nielsen har fra 2010 til 2016 været adm. direktør i Brancheforeningen ITD i Padborg, og siden været arbejdende bestyrelsesformand i E3 Gruppen A/S. Han har desuden en bred erfaring fra industrien med flere ledelsesposter bag sig. Jacob har en teoretisk baggrund som HD(R) og MBA.  

Brian Søgaard, ejer og grundlægger af Universal Transport udtaler: “Vi er glade for at få Jacob med om bord - og ser frem til at få suppleret vores kompetencer med en branchekyndig og meget erfaren direktør. Vi har igennem årene skabt nogle fornuftige resultater i virksomheden, men tiden er inde til at forstærke os med en bredere ledelsesprofil for yderligere at kunne udvikle og vækste aktiviteterne i Universal gruppen”.   

Med ansættelsen af Jacob Chr. Nielsen overtager Brian Søgaard rollen som salgsdirektør i Universal Transport og vil fortsat være en aktiv del af den daglige ledelse.  

Jacob er oprindeligt født og opvokset i Vejle, men bor nu i Haderslev med sin familie.   

Om rollen hos Universal Transport udtaler han: “Jeg har kendt virksomheden og Brian Søgaard igennem mange år og er imponeret over de resultater, der er skabt. Jeg ser frem til at være med til at videreudvikle virksomheden i tæt samarbejde med Brian Søgaard, bestyrelsen og alle de mange dygtige medarbejdere, der er i Universal gruppen”.

Jacob fortsætter som bestyrelsesformand i E3 Gruppen A/S og som medlem af bestyrelsen i Sydbank A/S. 

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere