05.03.2019 | Navnenyt

Ulrik Find bliver ny CEO i DANX Group

DANX nye CEO Ulrik Find kommer fra stillingen som Managing Director for DANX i Sverige. Foto: DANX.

DANX, specialist i reservedelslogistik, skiftede den 1. marts 2019 ud i ledelsen. Det skyldes, at CEO Søren Gønge, der startede DANX op for 26 år siden, nu har valgt at træde ud af den daglige ledelse og påtage sig arbejdet som bestyrelsesformand i stedet.

I stedet bliver Ulrik Find ny CEO i DANX. Han kommer fra stillingen som Managing Director for DANX i Sverige, hvor han de sidste 10 år har haft en essentiel rolle i DANX Sveriges vækst fra et lille kontor med tre ansatte til det største land i DANX.

”Det er med stor glæde, ydmyghed og entusiasme, at jeg overtager jobbet som CEO i DANX. Det er en særdeles spændende opgave Søren Gønge og Bob Thorhauge har givet mig.  DANX har alle forudsætninger for at fortsætte den vækst vi har haft de seneste 15 år”, siger Ulrik Find, der har beskæftiget sig med reservedelslogistik det meste af sin karriere.

- JMA

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere