05.05.2020 | Navnenyt

Udskiftning i ledelsesgruppen hos Tecsys Danmark

Martin Wullf, Salgschef, Tecsys

Martin Wulff er ny salgschef på det danske hovedkontor i Glostrup. Han har overtaget stolen fra Ulrik Havsager, som succesfuldt har ledt salgsteamet i 13 år hos PCSYS/Tecsys Danmark, og kan overdrage en stærk pipeline og en sund økonomi.

Tecsys Danmark leverer software og hardware der optimerer og effektiviserer inden for logistik og transport. Martin kommer fra en stilling som Territory Manager hos Zebra Technologies og har tidligere været hos Ingram Micro, så supply chain industrien er et velkendt område, og han ser frem til at rådgive Tecsys’ kunder.

Martin Wulff fortæller: ”Tecsys har længe været en vigtig spiller på det danske marked, som jeg har arbejdet sammen med igennem tidligere jobs. Det er en virkelig spændende tid i supply chain branchen generelt og især hos Tecsys Danmark, som er i gang med en omstilling til at være en del af Tecsys Inc og dermed servicere det globale marked.” 

Mere fra Tecsys A/S

Tecsys A/S

www.tecsys.dk

WMS/Lagerstyring: Optimering af varemodtagelse, indlagring, genopfyldning, pluk og pakning. Gør lageret 30% mere effektivt. https://tecsys.dk/wms/ Transportstyring: Ruteoptimering, Flådestyring, Bevis for levering, Underskrift på skærm, Navigation, Kortvisning. https://tecsys.dk/transport-management-system/ Skræddersyet software: RFID, Labell…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere