10.05.2022  |  Branchenyt

Case: Tyske Globus Baumarkt begynder ESL udrulning med Delfi Technologies

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hos den tyske byggemarkedskæde, Globus Baumarkt, er dimensionerne en del større sammenlignet med mange andre butikker, da der er over en million produkter i et byggemarked. Det betyder, at der skal holdes styr på tusindvis af prisskilte og artikler

Hos den tyske byggemarkedskæde, Globus Baumarkt, er dimensionerne en del større sammenlignet med mange andre butikker, da der er over en million  produkter i et byggemarked. Det betyder, at der skal holdes styr på tusindvis af prisskilte og artikler - en opgave, som både er tids- og ressourcekrævende for de mange medarbejdere, for at opretholde en pålidelig mærkningskvalitet.

Efter en 6-måneders testfase besluttede Globus Baumarkt at starte udrulningen af elektroniske hyldeforkanter, for også at bruge synergieffekterne fra pilotprojektet i deres andre butikker. Delfi Technologies leverer en elektronisk prisskiltsløsning til at optimere den daglige drift, prisstrategi, kommunikation og i sidste ende øge salget.

Globus Baumarkt bruger cirka 55.000 prisskilte pr. butik i 7 forskellige størrelser fra 1,6 tommer til 12,5 tommer i hele butikken. Derudover har Delfi Technologies leveret en række fittings til ESL'erne, hvoraf nogle er udviklet specifikt til Globus.

Elektroniske prisskilte er meget mere end bare digitale priser hos Globus byggemarkedskæden

Før introduktionen af ​​ESL'er, brugte byggemarkederne traditionelle papiretiketter for at mærke deres produkter. Det betød, at der dels blev brugt meget papir og investeret tid, da medarbejderne skulle skifte skiltene manuelt, dels var informationen på etiketterne kun statisk og ikke særlig fleksibel.

- Vi besluttede at rulle ud med Delfi, fordi håndteringen er meget enkel og brugervenlig for filialerne. Derudover støttede Delfi os i implementeringen af ​skabelonerne, dataforbindelse og fastgørelse. Delfi Breece Mobile Assist-løsningen er særligt kendetegnet ved den intuitive brugervejledning og håndteringen på hylden, siger Daniel Palmer, organisationschef hos Globus Baumarkt.

De elektroniske prisskilte fra Delfi Technologies viser og opdaterer ikke kun priser digitalt via Globus' eget varestyringssystem, men giver også virksomheden muligheder som aldrig før for at optimere prisjusteringer på etiketterne. På de mobile enheder, der allerede er i brug hos Globus, blev Breece Mobile Assist desuden installeret, hvormed mere end 80 forskellige skabeloner kan bruges. Globus anvender blandt andet piktogrammer, pile, multifacing og et talvejledningssystem på næsten alle displaytyper for at understøtte kunden og tilbyde en endnu bedre indkøbsoplevelse.

Globus, som har hovedkontor i Völklingen, Saarland, driver i øjeblikket i alt 90 Globus butikker. Med mere end 9.400 ansatte og en omsætning på 1,9 milliarder euro, er virksomheden en af de vigtigste byggemarkeder i Tyskland. I Globus butikkerne er kunden i centrum for alle aktiviteter. Med over 60.000 artikler tilbyder Globus et omfattende sortiment. Enhver gør-det-selv og håndværker, fra begynder til professionel, vil finde alt, hvad han har brug for og meget mere.

Delfi Technologies er en europæisk it-virksomhed, der udvikler og sælger stregkodeløsninger i forbindelse med vareregistrering og elektroniske hyldeforkanter - primært til detail-, lager & logistikbranchen, samt sundhedsvæsnet. Delfi Technologies har mere end 30 års erfaring fra branchen og er vokset markant de senere år. I dag råder virksomheden over mere end 110 medarbejdere med kontorer i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Italien og Vietnam.

Mere fra Delfi Technologies A/S

Delfi Technologies A/S

www.delfi.com

Delfi Technologies er en europæisk løsningsleverandør, etableret i 1988, som har specialiseret sig i softwareløsninger inden for elektroniske hyldeforkanter, håndterminaler, kasseløsninger (POS) og printløsninger. Vores kunder repræsenterer en bred vifte af brancher såsom detailhandel, lager, sundhedssektor, field service og kontor…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere