Jobopslag

Truckfører til Kolding

MOMENT A/S

www.moment.dk

  • info@moment.dk
  • 70 20 18 35
  • Vester Farimagsgade 15, 5, 1606 København V
Se profil  
Stilling: Truckfører
Ansættelses­forhold: Vikariat, Fuldtid
Ansøgnings­frist: 10.07.2022
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Sydjylland
Oprettelses­dato: 22.06.2022
Søg job  

Truckfører søges til et vellønnet og spændende fuldtidsjob de næste 1 1/2 - 2 år på daghold på en super god arbejdsplads i Kolding.

Jobbet

Der er tale om et fuldtidsjob på et attraktivt lager beliggende i Kolding. Virksomheden er ét af de stærkeste brands inden for byggematerialeindustrien. Du kommer til at arbejde på et råvarelager, hvor dine primære arbejdsopgaver bliver at plukke og pakke varer samt have opgaver i varemodtagelsen. Varerne, du har med at gøre, er f.eks. vinduer, rullegardiner, tilbehør til vinduer osv. Da de fleste opgaver foregår med truck, er det et krav at have truckkort.

Din profil

Du er en stabil medarbejder, som er engageret i sit arbejde. Yderligere skal fysikken være i orden, og du går effektivt til dine arbejdsopgaver. Du skal kunne arbejde selvstændigt og selv kunne tage initiativ til arbejdsopgaverne. Det er en fordel, hvis du har erfaring med truckkørsel og evt. har kendskab til SAP. 

Arbejdstid og løn

Jobbet er et fuldtidsjob på daghold. Arbejdstiderne på dagholdet er mandag til fredag kl. 9.00 - 17.00.

Jobbet er med opstart snarest muligt. Det vil være muligt at arbejde ca. 1 1/2 - 2 år frem eller længere. Fastansættelse kan også komme på tale for den rette.

Lønnen er 172 kr. i timen (inkl. bonus).

Det er at krav at bære sikkerhedssko, når man er på arbejde.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Tags: MOMENT A/S

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere