01.10.2020  |  Branchenyt

Truckens vigtigste ergonomiske og sikkerhedsmæssige funktioner

Indhold fra partner Hvad er dette?

Du kan bruge meget tid på at holde omkostningerne nede på dit lager. Men når det kommer til de samlede omkostninger ved at eje en truck eller lagermaskine i hele dens levetid, er det normalt truckoperatøren, som udgør den største og dyreste faktor.

Operatøren kan stå for helt op til 70% af de samlede omkostninger, som forbindes med trucken i hele dens levetid.

Derfor er det en god idé at fokusere på truckførerne, hvis man gerne vil spare penge – og heldigvis findes der en bred vifte af ekstra funktioner til dine maskiner, der hjælper operatøren til at være mere produktiv, effektiv og mere sikker i sit arbejde. Vi ved også, at det ikke kun er chaufførerne, som drager fordel af en sikker truck og et ergonomisk leje – det forbedrer også resultaterne. Lad os tage et nærmere kig på nogle af de mest smarte funktioner, indenfor ergonomi og sikkerhed, som kan være gode at overveje.

Der findes et enormt stort udbud af smarte funktioner på markedet, som kan gøre din materialehåndtering mere enkel og samtidig mere sikker – vi har valgt at se nærmere på nogle af dem i vores PDF-guide. Klik på den blå knap herunder, for at læse guiden. Den handler bl.a. om:

  • Et smartere og mere ergonomisk alternativ til plukketrucks end den traditionelle dødmandsknap
  • Hvordan slitage på ordreplukkere kan reduceres ved hjælp af nogle små justeringer
  • Hvorfor et minirat ofte er et bedre valg

Hent vores gratis guide her.

Mere fra UniCarriers Denmark A/S

UniCarriers Denmark A/S

www.unicarrierseurope.com

UniCarriers Denmark A/S har mere end 50 års erfaring på det danske marked, og vi tilbyder japansk kvalitet og teknologi i et unikt samspil med svensk design, brugervenlighed og ergonomi. Vi er særdeles stærkt repræsenteret i mere end 30 europæiske lande, og på verdensplan er der tale om mere end 5.000 dygtige og dedikerede medarbejdere. Denne platform har relevant og professionel positiv indflydel…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere