20.05.2019 | Navnenyt

Tre nye kollegaer hos SSI SCHÄFER

SSI SCHÄFER byder velkommen til Lisa, Rasmus og Troels (th.).

Lager- og logistikspecialisten SSI SCHÄFER har i maj måned ansat tre nye medarbejdere til sit nord-og østeuropæiske hovedkontor i Hadsund.

I softwareafdelingen kan man byde velkommen til to erfarne softwareudviklere, nemlig Rasmus Dahl Jensen og Troels Brander Nielsen.

Rasmus er uddannet ingeniør. Han har tidligere arbejdet som softwarearkitekt, og kommer fra en stilling hos Intel Mobile.

Troels er uddannet cand.scient i Fysik og Matematik og har mere end 10 års erfaring fra telebranchen med i bagagen.

I Solution Engineering har SSI SCHÄFER haft fornøjelsen af at byde Lisa Rydahl Bøystrup velkommen i design-teamet.

Lisa er uddannet civilingeniør i Manufacturing Technology og kommer fra en stilling hos Novatech ApS. Lisa skal blandt andet arbejde med design af lager- og logistikløsninger, tilbudsberegning og dokumentation.

SSI SCHÄFER byder dem alle tre hjertelig velkommen.

Mere fra SSI SCHÄFER

SSI SCHÄFER

https://www.ssi-schaefer.com/da-dk

SSI SCHÄFER designer, udvikler og producerer løsninger til lagerbygninger, distributionscentre, fabrikker, værksteder samt kontorer. Virksomhedens portefølje omfatter manuelle og automatiserede løsninger til lagring, pluk og sortering, løsninger inden for conveyorsystemer, samt teknologier til affaldshåndtering. Samtidig er SSI SCHÄFER også en førende leverandør af modulær software til det interne…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere