11.05.2021  |  Branchenyt

Toyota Material Handling Danmark A/S og Dancop A/S indgår partnerskab

Indhold fra partner Hvad er dette?

Toyotas konsulent på d-flexx fleksible sikkerhedsværn, Thomas Nygaard, vil fremover arbejde direkte for Dancop. Det sker som et led i at de to virksomheder styrker samarbejdet.

Hos Toyota har man altid haft stort fokus på sikkerhed på lageret, og igennem mange år man haft Dancop som leverandør af d-flexx fleksible sikkerhedsværn. Derfor var det næste naturlige skridt at indgå en partnerskabsaftale imellem Toyota Material Handling Danmark A/S og Dancop A/S.

Med virkning fra 1. maj 2021 har Toyota Material Handling Danmark og Dancop indgået et endnu tættere samarbejde. Partnerskabet er etableret fordi begge virksomheder ønsker at udnytte synergien imellem de kompetencer, de hver især er i besiddelse af, og som et led i at styrke nærheden i markedet.

Det betyder, at Toyotas konsulent på d-flexx fleksible sikkerhedsværn, Thomas Nygaard, fremover vil arbejde direkte for Dancop. Toyota vil fortsat være full-line leverandør af komplette intralogistik løsninger inklusiv d-flexx fleksible truckværn, men rådgivning og salg af d-flexx sortimentet foretages direkte af Dancop.

Hos Toyota ser man da også frem til det styrkede samarbejde, og til at betjene de fælles kunder.

Mere fra Toyota Material Handling A/S

Toyota Material Handling A/S

www.toyota-forklifts.dk

Mere end hver 3. truck i Danmark leveres af Toyota Material Handling. Vi er Danmarks største udbyder af truck, med salg, service og udlejning af BT lagertruck, Toyota gaffeltruck og Kalmar industritruck.Med næsten 50 års tilstedeværelse på det danske marked, ved vi, hvad der skal til, for at dække vores kunders behov. Det er vores mål at kunne levere produkter og service, der opfylder vores k…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere