07.06.2022 | Navnenyt

Tomas Mohr Mortensen, ny NAV/Business Central Forretningskonsulent hos ADDvision

Brugen af økonomistyringssystemer i forretningen – det har været mit hovedfokus i mange år. Jeg har en cand merc fra CBS 2000-2005, og har prøvet at sidde på begge sider af bordet i forhold til brugen af systemerne. Eksempelvis har jeg været indkøber, hvor vi brugte C5, og på den anden side af bordet har jeg været supporter, forretningskonsulent og projektleder. I de roller har jeg fået erfaring med alverdens økonomisystemer – jeg har virkelig arbejdet indgående med mange af slagsen, især inden for Microsoft-verdenen. De sidste 12 år har jeg fokuseret på at arbejde som forretningskonsulent.

Nu har jeg en alder, hvor jeg ved, hvad der er vigtigt for mig, og det er faktisk derfor, jeg er skiftet til ADDvision. Jeg blev tiltrukket af, at ADDvision var en lidt mindre virksomhed – fordi jeg har arbejdet en del i større virksomheder. Der er stor forskel på strukturen og arbejdsopgaverne i en større og i en mindre virksomhed, og jeg foretrækker klart, hvordan hverdagen er i en mindre og dygtig virksomhed. Og jeg havde ret: Her er dejligt at være! Der er højt til loftet.

 

ADDvision vokser støt – vi byder velkommen til 5 nye profiler

ADDvision er et mindre IT-firma - og vi er stolte af det. Det er nemlig et bevidst valg. Vi er superdygtige på teknologi og forretningsprocesser. Vi er tæt på kunderne og løser deres problemer. Folk får og tager ansvar, og dét, vi lover, holder vi – så medarbejderne står aldrig i en ubekvem situation over for kunderne.
Derfor har vi tiltrukket 5 gode nye medarbejdere, som vi er utroligt glade for at byde velkommen i vores udvalgte gruppe.

Mere fra ADDvision a/s

ADDvision a/s

www.addvision.dk

En stærk sparringspartner og totalleverandør når det gælder optimering og WMS-løsninger til Microsoft Dynamics 365 Business Central, Dynamics NAV & C5. Vores erfaring har givet os en særdeles dyb indsigt i virksomheders problemstillinger, når det drejer sig om økonomi- og virksomhedsstyring. Desuden har vi specialiseret os i online WMS- og…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere