Event

TOLDVÆRDI

Danske Speditører

www.dasp.dk/

  • INFO@DASP.DK
  • 33 74 67 90
  • Børsen | DK-1217 København K
Se profil  
Type: Kursus
Start dato: 13.03.2018
Start tidspunkt: 09:00
Sted: IBC Innovationsfabrikken, Birkemosevej 1 6000 Kolding
Tilmeld  

Du bliver i stand til at anføre korrekt toldværdi på toldangivelser samt diskutere emnet professionelt med samarbejdspartnere.

Målgruppe
Kurset er velegnet for medarbejdere, der arbejder med angivelse af toldværdi på toldangivelser eller ønsker at udvide sit kendskab til området.
Indhold
På kurset vil der blive gennemgået hvordan man ansætter og beregner toldværdi, herunder hvordan lovgivningen er opbygget samt de forskellige metoder, den beskriver til ansættelse af toldværdi.

Derudover gennemgås de specifikke tillæg og fradrag i forbindelse med toldværdi samt problematiske handelsforhold og faldgruber.

Herudover vil praktiske forhold blive gennemgået: Hvornår anvendes regelsættet om toldværdi, hvordan angives værdien, valutaomregning, dokumentation af værdi samt toldværdideklarationen og værdispecifikationen.

Varighed
Kurset strækker sig over 3 dage, i alt 18 lektioner, som afsluttes på tredjedagen med en 2-timers skriftlig eksamen. Der tages udgangspunkt i deltagernes egne erfaringer, og der lægges vægt på opgaver, praktiske cases og en særdeles anvendelsesorienteret undervisningsform.

Forudsætning
Du skal medbringe PC på kurset.

Det forudsættes, at du har taget Toldopgaven for at kunne deltage på dette kursus.

Pris
DKK 8.995 ekskl. moms

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere