Jobopslag

Toldmedarbejder

Scan Global Logistics A/S

www.scangl.com

  • headoffice@scangl.com
  • 32 48 00 00
  • Kirstinehoej 7 , 2770 Kastrup
Se profil  
Stilling: Toldmedarbejder
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Midtjylland
Oprettelses­dato: 28.11.2018
Søg job  

Scan Global Logistics, en af Skandinaviens største globale transport- og logistikvirksomheder, søger en dygtig og engageret toldmedarbejder til en nyoprettet stilling i vores afdeling for vejtransport i Viby J.

Vi tilbyder individuelle transportløsninger indenfor vej-, sø- og lufttransport til hele verden. Vi skræddersyer løsninger, der gør hverdagen lettere for vores kunder. Det kræver en professionel og fleksibel tilgang til opgaverne altid at sikre optimale og individuelle løsninger.

Vi kan tilbyde dig:

  • Vi kan tilbyde et selvstændigt job i en virksomhed i en rivende udvikling. Du vil som toldmedarbejder i et alsidigt job, få et stort medansvar for vores fortsatte udvikling.
  • Dine arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte toldoplag, aktiv og passiv forædling samt diverse daglige opgaver inden for told & skat.

Scan Global Logistics har stor fokus på medarbejdernes trivsel, samt den enkelte medarbejders udvikling. Hos os har du mulighed for en karriere i en virksomhed hvor ansvar, performance, udvikling og socialt samvær vægtes højt.

Vi forventer at du:

  • har gennemført eller er i gang med en Tolduddannelse, som for eksempel Danske Speditørers Tolddiplom-uddannelse eller lignende
  • kommunikerer særdeles godt på engelsk og er fortrolig med hele Microsoft Office
  • har en høj grad af faglig stolthed
  • er en team player og har et godt humør
  • er initiativrig og kan lide at blive mødt med udfordringer i din dagligdag uden at miste overblikket

Vi lægger vægt på, at du har erfaring med told-/klareringsopgaver fra enten det private eller offentlige arbejdsmarked, og meget gerne fra transportbranchen. Vigtigst er, at du har lyst til at gøre en forskel i dagligdagen og har en positiv tilgang til alle opgaver.

Hvem er vi:
Du vil blive en del af et stærkt team og en del af en virksomhed, der altid har kunden i fokus.  Vi arbejder kontinuerligt med din og dine kollegaers fortsatte udvikling. Vi har et godt socialt miljø, hvor der i en travl hverdag også er tid til at have det sjovt. Vi arbejder for, at fremme en kultur, hvor troværdighed, engagement, fleksibilitet og nytænkning er en del af vores fælles hverdag. Derudover ønsker vi at se muligheder og ikke begrænsninger, samt at tænke alternativt og kreativt for sammen at nå vores mål.

Ansøgning:
Ønsker du at komme i betragtning til den ledige stilling, så send din ansøgning hurtigst muligt via nedenstående link. Vi forventer at påbegynde samtaler snarest.

Yderligere oplysninger:
Du er meget velkommen til at kontakte Kenneth Olivarius Kristiansen,  på telefon 8742 5354 eller besøge vores hjemmeside www.scangl.com

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere