15.11.2012  |  Lager & distribution

TNT åbner ny mega-hub

Indhold fra partner Hvad er dette?

Ny kæmpe TNT-hub ved lufthavnen i Hannover dækker et område svarende til ni fodboldbaner. Hub’en er et vigtigt knudepunkt for internationale og europæiske fragtnetværk.

Efter syv måneder med byggerod har TNT Express taget sin nye store hub ved lufthavnen i Hannover i brug.

Adm. direktør i TNT Express Danmark, Frank Jørgensen udtaler i en pressemeddelelse:

”Hub’en i Hannover er en af de største express-faciliteter i Tyskland og et vigtigt knudepunkt for vores internationale og europæiske fragtnetværk. Herunder TNT’s vejforbindelser til Skandinavien og Østeuropa samt vores luftforbindelser til København, Turku i Finland og Warszawa”.

Ny og avanceret sorteringscentral
Samlet set råder TNT nu over et areal på mere end 62.000 kvadratmeter i forbindelse med den nye hub, der blandt andet indeholder en ny, avanceret sorteringscentral. Det svarer til ni fodboldbaner.

Det operationelle hjerte i det nye TNT-byggeri er transferstationen, som alene dækker 10.000 kvadratmeter – over det dobbelte af TNT’s gamle Hannover-hub. Den nye bygning måler 450 meter i længden, hvor 40 lastbilramper fodrer TNT’s vejnetværk med fragt fra selskabets fly, der lander flere gange dagligt i Hannover.

Ud over at forbedre TNT Express’ operationelle kapacitet rummer den nye hub i Hannover også masser af kontorpladser. Byggeriet giver således 1.000 kvadratmeter ekstra plads til de 200 medarbejdere, der nu kan boltre sig i godt 3.000 kvadratmeter moderne kontormiljø.

-KH

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere