12.05.2022  |  E-handel

Tips og trends om B2B-markedet og PIM

Indhold fra partner Hvad er dette?

Dette whitepaper er til dig, der gerne vil vide mere om dine B2B-kunder og hvad de forventer af at handle med dig som leverandør.

Hos TrueCommerce oplever vi en massiv interesse blandt B2B-virksomheder i mulighederne for at promovere og sælge deres produkter online.

Det kan dog virke som en stor opgave at udvide sit salg til onlinekanaler. Eksempelvis kan det forekomme tidskrævende og besværligt at opdatere og vedligeholde produktbeskrivelser, billeder og øvrige stamdata på tværs af dine salgskanaler.

Men hvis du ønsker at give dine kunder den bedst mulige købsoplevelse og styrke dit brand, er det oplagt at overveje en B2B webshop og PIM.

Vi har samlet et whitepaper med alt, du skal vide om at handle online med andre virksomheder, og hvordan en B2B webshop samt PIM kan understøtte dette. I whitepaperet får du:

  • viden om, hvorfor en B2B webshop er så vigtig
  • fordele ved en B2B webshop
  • indsigt i, hvordan du skaber en B2C-oplevelse for dine B2B-kunder, og
  • viden om, hvordan du kan optimere produktstamdata med Product Information Management (PIM)

Hent whitepaperet her!

Mere fra TrueCommerce Denmark ApS

TrueCommerce Denmark ApS

www.truecommerce.com/dk

TrueCommerce hjælper virksomheder i alle brancher med at opnå en effektiv og automatiseret samhandel med kunder og leverandører, herunder en elektronisk udveksling af ordrer, fakturaer og andre vigtige forretningsdokumenter (EDI) – med integration direkte til dit ERP-system. TrueCommerce sparer dig for manuel indtastning af ordrer og / eller fakturaer, så du…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere