01.09.2021  |  SCM 4.0

Ting du bør vide om Supply Chain Sustainability

Indhold fra partner Hvad er dette?

Rigtig mange virksomheder (52%) har indarbejdet Sustainability i deres Supply Chain model. Rigtig mange overvejer at tage det første skridt. Hvad er godt at vide inden man begiver sig ud på rejsen?

Supply Chain Sustainability - Hvad er op og ned? Vi ridser lige de vigtigste must knows up i forhold til de beslutninger der skal tages ude i virkeligheden.

  • 52% af de adspurgte Supply Chain ledere har et Supply Chain sustainability mål - det er vokset med 4% det sidste år. Det vil sige det begynder at være normen at man arbejder med Supply Chain sustainability i organisationen. Presset fra investorer og regulatorer er tiltaget i styrke, hvilket 47% også bekræfter.
  • 58% af de adspurgte virksomheder bruger en eller flere aktiviteter til at skabe en mere bæredygtig Supply Chain. Gennemsigtighed og sporbarhed steg med 3% fra 2019 til 2020.
  • Salget af produkter med en bæredygtig vinkel voksede 7 gange hurtigere end tidligere dokumentation viser. Forbrugeren ændrer i øget grad vanerne.
  • Det der adskiller virksomhederne er at nogle går "beyond compliance" og leverer målbare resultater. De forsøger at redefinere processer og gældende praksis.
  • Der er en større bevågenhed overfor biodiversitet (6%), leverandørdiversitet (5%), medarbejder trivsel (10%). Med andre ord, cirkulære strategier er nødvendigvis ikke længere nok. Man kan søge inspiration her: https://lnkd.in/ef9Dvtfk

På Supply Chain konferencen som Optilon afholder den 15. september fra 13-16 (gratis deltagelse) kommer vi til at have et Supply Chain sustainability panel. Her kommer vi til at diskutere hvad der forhindrer virksomhederne i at tage mere action. Vær med og bliv inspireret.

Læs mere her og skriv dig op til konferencen: https://lnkd.in/e9hz57yV

Mere fra Optilon Danmark

Optilon Danmark

www.optilon.com

Vi har mere end 15 års erfaring med at hjælpe virksomheder i Norden med at blive de mest konkurrencedygtige i verden Vi scanner det globale marked for de bedste Supply Chain teknologier og implementerer dem herefter. Vi har mere end 1000 implementeringer bag os og cirka 200 kunder i førende Nordiske virksomheder. Det vil sige vi ejer ikke softwaren men kan 100% hj…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere