08.11.2019  |  Lager & distribution

TIL SALG: LOGISTIK I BALLERUP

Indhold fra partner Hvad er dette?

Markant domicil ejendom på 2.900 kvm lager og 1.300 kvm kontor, beliggende attraktivt lige ved Frederikssundmotorvejen.

BALTORPBAKKEN 8, 2750 BALLERUP

Mulighed for selskabsoverdragelse.

EJENDOMMEN: Vi sælger denne veldisponerede og funktionelle lager/produktionsejendom fra 1991. Lager/produktionshallerne er udstyret med tre porte, pallereoler og fire stk. paternoster-reoler. Udenfor hallerne er et befæstet areal på 381 kvm, overdækket og udstyret til af- og pålæsningsrampe.

Derudover indeholder ejendommen et stort kontorareal. Lokalerne er lyse og venlige, og bygningen har et flot udtryk med særprægede detaljer i form af en hvis arkitektonisk frihed med bl.a. ovenlysvinduer, vinduespartier generelt og et særligt imponerende indgangsparti.

Ejendommen byder på flotte rammer til en logistik eller produktionsvirksomhed. Det skal dog bemærkes at ejendommen har brug for vedligeholdelse, samt en opdatering for at leve op til 2019-standdarter.

ERHVERVSOMRÅDET er karakteriseret ved store repræsentative erhvervsejendomme, som alle er opført indenfor de senere år, og som alle er flot beliggende, omkranset af store grønne arealer. De nærmeste naboer tæller virksomheder som Zwilling, J.A. Henckels A/S, Scandinavia, Pon Equipment A/S, Ambu A/S, Energinet.dk, Symphogen A/S, Struers A/S m.fl.
Ejendommen har gode tilkørselsforhold og er beliggende tæt på den nye forlængelse af Frederikssundmotorvejen.

Mere fra Andersen Erhverv

Andersen Erhverv

https://www.andersen-erhverv.dk/

I Andersen Erhverv sælger, udlejer og vurderer vi erhvervsejendomme beliggende fra Helsingør i nord, til Roskilde i vest og Køge i syd. Andersen Erhverv A/S blev etableret i 2005, og har siden udviklet sig til at være markedsførende i Nordsjælland og den foretrukne samarbejdspartner for nogle af områdets store selskaber, herunder Fritz Hansen, W…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere