19.01.2016  |  Branchenyt

Thürmer har skabt overblik og gennemsigtighed med hjælp fra Slimstock

Indhold fra partner Hvad er dette?

Oven på finanskrisen valgte Thürmer i 2014 at ændre forretningskonceptet og blive en datadrevet forretning. Læs her om Slimstock's rolle i dette.

Thürmer gennemgår i øjeblikket en masse forandringer i deres virksomhed som er en del af den professionalisering, de har valgt at gennemføre. Førhen har data været et sløret område for dem, og de har ikke været klar over den værdi god data, samt god databehandling kan skabe.

Slimstock har været med til at skabe et dataoverblik de ikke før har haft ved hjælp af Forecast og Lagerstyrring systemet Slim4. Dette har givet dem muligheden for aktivt, at arbejde med den data og optimere både leveringssikkerhed og opbygge et mere balanceret lager.

Klik her og hør videoen om, hvordan Thürmers Direktør, Erick Thürmer har fået skabt et overblik, ham og hans medarbejdere ikke før har haft.

Mere fra Slimstock Nordic

Slimstock Nordic

https://www.slimstock.com/dk

Simplificér det operationelle indkøb med automatiske og optimerede forecast- og lagerberegninger. Slim4 er det nye Indkøbssystem der kan sikre en høj servicegrad samtidigt med at lagerbeholdningen ikke følger med op.  Resultater fra mere end 600 kunder globalt sikrer din virksomhed et seriøst alternativ til eksisterende indkøbsprocesser…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere