13.05.2014

Tema om supply chain consulting

De stærkeste forsyningskæder består af aktører, der er ”verdensmestre” på hvert sit felt. Fokuser på kernekompetence og overlad resten til andre. Det er en af årsagerne til, at der er stort behov for supply chain konsulenter, som kan bidrage med specialviden og forandringsledelse, når virksomheder skal designe den rigtige forsyningskædestrategi og eksekvere elementerne i strategien. Erhvervsmagasinet SCM sætter fokus på, hvordan supply chain konsulenter kan gøre en forskel for virksomhedernes supply chain management.

Læs artiklerne her: 

Sådan får du mest værdi ud af supply chain-konsulenter
Danske virksomheders brug af konsulenter stiger. Læs her en række bud på, hvordan du som supply chain-leder får det optimale udbytte af samarbejdet med eksterne konsulenter.

Konsulentmarkedet er i rivende udvikling
Omsætningen i den danske managementkonsulentbranche steg i 2012 til 15,4 milliarder kroner, hvilket svarer til en stigning på 6,2 procent i forhold til 2011. Det er dog stadig 900 millioner kroner under 2008-niveauet.

Landsdækkende indsats for produktivitet
DI har lanceret en landsdækkende indsats for at løfte produktiviteten i danske virksomheder.

Nye konkurrenter på det danske konsulentmarked
Der er god grund til, at videnrådgiverne udvikler deres forretning. På den ene side stiller kunderne nye krav, og på den anden side gør medarbejderne. Kan danske videnrådgivere ikke honorere dette, så kan udenlandske konkurrenter.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere