19.06.2014

Tema om placering af lager og drift

Indhold fra partner Hvad er dette?

I dette tema ser vi nærmere på, hvornår det er en god idé selv at håndtere lageret, og hvornår det kan være en forretningsmæssig fordel at lægge aktiviteter ud til en tredjepart. Vi ser også nærmere på, hvordan outsourcing kan gribes an, ligesom vi sætter spot på effektiv it-styring af tredjepartsleverandørers lagre.

Læs artiklerne her: 

Driv lageret selv eller læg det ud?
Hvornår bør man outsource lageret, og hvornår bør man drive det selv? Tre eksperter går i dybden med fordele og ulemper. Det afhænger blandt andet af, om logistik er en kernekompetence eller ej.

Menneskelige relationer gør outsourcing til succes
Processer og systemer er vigtige, når strategisk outsourcing af et lager skal virke. Men det er tankesættet og det menneskelige samspil, der for alvor gør forskellen, lyder det fra LEGO og DHL Supply Chain.

Nyt WMS giver norsk 3PL stor fleksibilitet
Som logistikpartner til en række vidt forskellige B2B-virksomheder håndterer Qualified Logistics alt fra cykler og småkager. Et nyt WMS giver virksomheden den fleksibilitet, der gør den i stand til at imødekomme en stor variation i kundekrav, tidsskemaer og ERP-systemer samtidig med, at de leverer høj kundeservice.

Nyt WMS har været forårets store udfordring 
3PL-virksomheden H. P. Therkelsen i Padborg har implementeret nyt WMS for at kunne leve op til en ny stor lagerkundes behov.

Kabelproducent skaber gennemsigtighed i vareflow
Virksomheden NKT Cables har indført nyt værktøj til ABC-vareklassificering, der kvalificerer ”forhandlingen” mellem salg, produktion og indkøb.

Tags:

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere