05.11.2015

Tema om it i forsyningskæden

Indhold fra partner Hvad er dette?

Forsyningskæden er i en globaliseret og volatil verden genstand for nøje overvejelser om omkostninger, miljø, levering, risici, placering af produktion og distributionscentre, lav selv eller læg ud? eller/og automatisering samt procesoptimering. Det sætter forsyningskæden under pres for at optimere og tænke nyt, og der er derfor hårdt brug for skarpe it-løsninger, som kan støtte og skabe nye muligheder for den samlede kæde.

Læs artiklerne her:

ERP-systemets rolle er under pres
Vi lever i en netværksverden, hvor samarbejde med kunder, leverandører og partnere er noget, der kun bliver mere af. Men hvordan ser det ud for ERP-systemerne? Er de klar til at udveksle data, lige så nemt som at dele en video på Facebook – uden at kompromittere sikkerheden?

Med den langsigtede gevinst for øje
Teknologivirksomheden Cryptera har valgt Syncorder som sin EDI-platform. Det var specielt udsigten til at få fjernet det administrative arbejde med ordreindtastning og bekræftelse – og dermed en reduktion i administrative omkostninger – nul tastefejl og en kortere leadtime, der lå bag valget. Og så var en ny EDI-løsning helt nødvendig for at kunne indgå kontrakt med ny stor kunde.

IC Groups centrallager er klædt på til fremtiden
IC Group har skiftet gammelt ERP-system ud med et dedikeret system til lagerstyring. Det har givet gevinster hele vejen rundt på det 12.500 m2 store lager i Brøndby. ”Men det vigtigste resultat er, at vi nu er klar til, hvad fremtiden måtte byde på”, fortæller DC Manager.

Sådan redder du en kuldsejlet ERP-implementering
I har trykket på go-live-knappen med en forventning om en flyvende ERP-implementering. Men virkeligheden har ramt jer, og dét som fungerede i PowerPoints og flowdiagrammer, viser sig at være en smule anderledes i praksis. Heldigvis er det muligt at få kontrol og rette op på en kuldsejlet ERP-implementering med de rette kompetencer og fokus.

Kom på forkant med den digitale forsyningskæde
Alt for mange supply chain-processer bliver håndteret manuelt. Der er et kæmpepotentiale i at automatisere mange flere processer for datahåndtering, informationsudveksling og transaktioner. Og nej, man behøver ikke at være digitalt indfødt for at være på forkant med den digitale udvikling, skriver Dennis N. Zachariasen, partner i BIZbrains.

Tags: , It, Forsyningskæde

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere