15.01.2014

It i logistikken

Erhvervsmagasinet SCM sætter i denne udgave fokus på it til logistikken. Logistik er i en globaliseret og usikker verden genstand for nøje overvejelser om lønomkostninger, miljøbelastning, CO2-udledning, leveringstid og –kvalitet, risikostyring, flytning til lavomkostningslande eller/og investering i automatisering samt procesoptimering. Det sætter logistikken under pres for at optimere strategier, processer, organisation, teknologi, datadisciplin, transparens og geografi, og her spiller skarpe it-løsninger en hovedrolle.

Læs artiklerne her:

Sådan vælger du mellem WMS eller ERP
Danske virksomheder står over for en bølge af halvgamle ERP-løsninger, der trænger til en opgradering. Mange logistikchefer bliver i den forbindelse stillet over for det svære valg: Skal vi investere i et WMS eller kan ny funktionalitet til ERP klare opgaven lige så godt?

Svært at hitte rede i WMS-junglen
Det kan være vanskeligt at vælge it til sin lagerlogistik. Det erfarede supply chain manager Jørgen Rask fra Furnipart, da han kiggede efter en WMS-løsning.

Novozymes gør livet lettere for kunderne
Den danske enzymproducent tilbyder de store kunder en avanceret it-baseret integrationsløsning, der frigiver tid og reducerer omkostninger hos kunderne.

Automatisk varebestilling løfter Matas
Intelligent logistik er en del af succesen hos Matas. Alle kædens 260 Matas-butikker bruger nu automatisk varebestilling baseret på forecasting, hvilket frigør butikspersonalet til at rådgive kunder.

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere