Jobopslag

Team Leader Business Service – West Denmark

DB Schenker

www.dbschenker.dk

  • info.dk@dbschenker.com
  • 36 86 95 00
  • Helseholmen 31-39, 2650 Hvidovre
Se profil  
Stilling: Team Leader Business Service
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Sydjylland
Oprettelses­dato: 10.09.2021
Søg job  

Er du klar til at gribe muligheden og gå forrest som en inspirerende teamleder? Er et bredt ansvar som spillende træner med klare mål motiverende for dig? Så har vi den helt rigtige stilling til dig.

Du vil som Team Leader få ansvaret både fagligt og personalemæssigt for din afdeling hvor du som spillende træner sikrer, at Schenkers interne mål for kvalitet, processer og generelle rammer overholdes. Teamet arbejder med landevejstransport af eksport stykgods i Schenkers Europæiske netværk – Europas største landtransport netværk.

Din afdeling består af ti medarbejdere på vores filial i Kolding, der er fagligt dygtige, professionelle og yderst kompetente. Du vil som Team Leader indgå i de daglige opgaver i afdelingen samtidig med, at du sikrer kvaliteten er i top samt at afdelingen arbejder efter virksomhedens rammer. Dette gælder både kvalitetskrav til leadtime, måling af KPI’er, udlastning, linehaul arrivals m.m.

Du indgår i et team med 3 andre Team Leaders, der alle refererer ind til Business Service Manager, West Denmark.

Vi søger en struktureret og passioneret Team Leader, som har lyst til at gå forrest og som drives af at opnå de opsatte mål for sin afdeling. Det er vigtigt, at du har lyst til at motivere og lede dit team, samtidigt med, at du selv er en del af det operationelle arbejde. Du vil i jobbet blive udfordret og få udviklet dit ledelsespotentiale.

Faglig stærk speditør
Du har en uddannelsesmæssig baggrund som speditør eller måske fra en tidligere Team Leader rolle i branchen, hvor du har relevant erfaring med international landevejstransport.

Du arbejder bredt funderet og hjemmevant med diverse IT-systemer og sætter dig nemt ind i nye programmer.

Du taler og skriver flydende dansk og engelsk, hvis du kan tysk er det en fordel.

Nøgleord for dig er serviceminded, arbejdsom, inspirerende, relations skabende, empatisk, proaktiv, løsningsorienteret og struktureret.

Hvad kan du forvente
Du kan forvente at have ansvaret både for det operationelle, for medarbejderne og de opsatte mål der er for afdelingen. Du vil blive klædt på internt til at lede andre og have sparring med din leder og de andre teamledere. Du vil blive udfordret både personligt og fagligt, samtidig med, at du vil få den support internt i organisationen, som du har behov for.

Du bliver en del af en stor international virksomhed, hvor du alene i Danmark vil have 300 kollegaer fordelt på 3 kontorer. 

I 2022 rykker vi ind i helt nybyggede og topmoderne kontorer og terminal i Taulov.

Pensions-, frokost – og massageordning samt helbredssikring er yderligere en del af pakken der venter på dig.

Spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte René Dahl Rasmussen, Business Service Manager, West Denmark på 8883 5417.

Tags: DB Schenker

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere